Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gorenje Romania vrea sa vanda electrocasnice de 13 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gorenje Romania vrea sa vanda electrocasnice de 13 mil. euro

Importatorul si distribuitorul de produse electrocasnice Gorenje Romania, parte a grupului sloven Gorenje, mizeaza in acest an pe o crestere a vanzarilor de 10%, la peste 13 milioane de euro, informeaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Gorenje estimeaza in Romania vanzari de 13 milioane euro, in crestere cu 10%

Gorenje Romania, importator si distribuitor al produselor electrocasnice cu acelasi nume, parte din grupului sloven Gorenje, mizeaza in acest an pe o crestere a vanzarilor de 10%, la peste 13 milioane de euro.

Gorenje Romania estimeaza o crestere cu 10% a vanzarilor in acest an

Importatorul si distribuitorul de produse electrocasnice Gorenje Romania, parte a grupului sloven Gorenje, mizeaza pe o crestere cu 10% a vazarilor in acest an, comparativ cu 2012, la peste 13 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa.

NEPI a strans 100 mil. euro pentru finantarea unor potentiale achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras de pe piata de capital 100 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea unor.

Creditorii au mai scazut cu 30% pretul Armonia Braila, la 10 mil. euro

Creditorii centrului comercial Armonia din Braila, in faliment, au scazut cu inca 30% pretul la care vor sa valorifice mall-ul, la 10 milioane euro, fara TVA, in conditiile in care Volksbank, banca creditoare, are de recuperat 28 de milioane de euro.

BCR- profit de 127 mil. euro la sase luni, fata de o pierdere echivalenta in aceeasi perioada a anului trecut

BCR a trecut pe profit in primul semestru, cu un rezultat de 556,7 milioane de lei 126,8 milioane euro), fata de pierderea de 548,5 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, dar activele au scazut cu 4,9%, la 69,72 miliarde lei 15,63 miliarde euro) comparativ cu finele anului 2012, noteaza Mediafax, citand un comunicat al bancii. La sfarsitul primului trimestru, BCR inregistra pierderi de 12,1 milioane de lei, pe fondul unei deteriorari atat a venitului operational, cat si a profitului operational.

Protocol de colaborare intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti, in valoare de 2 mil euro pe patru ani

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat un protocol de colaborare intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti pentru cresterea performantei si promovarea echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti CSMB), ce apartine municipalitatii. Protocolul de colaborare se desfasoara pe o perioada de 4 ani, iar CSMB va contribui cu doua milioane de euro pentru sustinerea echipelor de baschet Steaua CSM din Liga Nationala si Liga I. Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti, o fundatie infiintata anul trecut, va consilia celelalte doua echipe cu privire la cheltuirea banilor astfel incat acestia sa fie alocati judicios.

Adrem Invest a incheiat un contract de 13 mil. dolari pentru modenizarea unor fabrici in Uzbekistan

Compania Adrem Invest din Bucuresti, specializata in inginerie tehnologica, a incheiat un contract in valoare de 13 milioane de dolari pentru modernizarea unitatilor de productie ale companiei metalurgice Uzbek Mettalurgical Plant, relateaza Mediafax .

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )