Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gorghiu: Am vazut ramurii de maslini din partea lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Gorghiu: Am vazut ramurii de maslini din partea lui Ponta

Alina Gorghiu: Am vazut ramuri de maslini din partea lui Ponta, presedintele Iohannis intelege jocul lui/ Premierul trebuie sa organizeze alegeri partiale

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu s-a declarat convinsa, luni seara, ca nu va trece primavara fara ca guvernul Victor Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul straveziu al primului ministru, care flutura ramuri de maslini si i-a cerut premierului sa respecte legea si sa organizeze alegeri partiale. Intrebata de moderator ce ar face in situatia in care Traian Basescu si-ar dori intrarea in PNL, Gorghiu a respins ideea spunand ca nu crede ca Traian Basescu isi doreste asta, cum nici PNL-ul nu il vrea.

Sefa PNL: Am vazut ramurii de maslini din partea lui Ponta

Co-presedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca nu va trece primavara fara ca guvernul Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul straveziu al premierului.

Alina Gorghiu: Am vazut ramuri de maslini din partea lui Ponta, presedintele Iohannis intelege jocul lui

Co-presedintele PNLAlina Gorghiu a declarat ferm ca nu va trece primavara fara ca guvernul Ponta sa fie demis. Aceasta si-a exprimat convingerea ca presedintele Iohannis intelege jocul.

Monica Gabor, cuvinte dure din partea fostului socru

Monica Gabor are parte de cuvinte dure din partea fostului socru. Ion Columbeanu nu o considera membru al familiei sale si nu isi doreste sa mai auda de ea. Iata ce a declarat inclusiv referitor la relatia acesteia cu fiica ei, Irina.

Hayat Boumeddiene nu a fost arestata in Turcia iN LIPSA UNOR INFORMATII din partea Parisului

Hayat Boumeddiene, sotia lui Amedy Coulibaly, autorul atacului de vineri de la magazinul evreiesc din Paris, a trecut prin Turcia, insa nu a fost arestata de catre autoritatile de la Ankara in lipsa unor.

Franta este amenintata de noi atacuri din partea Al-Qaida: Nu veti fi in siguranta atat timp cat veti lupta impotriva lui Allah

Un lider religios al Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte fratii Kouachi, autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, intr-o inregistrare video, a anuntat SITE, care monitorizeaza site-urile.

Gest de solidaritate cu Charlie Hebdo din partea autorului danez al caricaturilor cu profetul Mohamed

Unul dintre autorii danezi ai caricaturilor cu Mohamed, care traieste sub protectia politiei din 2005, a anuntat vineri ca dedica publicatiei franceze Charlie Hebdo un desen, ale carui reproduceri au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )