Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alina Gorghiu: Am vazut ramuri de maslini din partea lui Ponta, presedintele Iohannis intelege jocul lui

B1 B1,
Alina Gorghiu: Am vazut ramuri de maslini din partea lui Ponta, presedintele Iohannis intelege jocul lui

Co-presedintele PNLAlina Gorghiu a declarat ferm ca nu va trece primavara fara ca guvernul Ponta sa fie demis. Aceasta si-a exprimat convingerea ca presedintele Iohannis intelege jocul. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Am vazut ramuri de maslini din partea lui Ponta, presedintele Iohannis intelege jocul lui/ Premierul trebuie sa organizeze alegeri partiale

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu s-a declarat convinsa, luni seara, ca nu va trece primavara fara ca guvernul Victor Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul straveziu al primului ministru, care flutura ramuri de maslini si i-a cerut premierului sa respecte legea si sa organizeze alegeri partiale. Intrebata de moderator ce ar face in situatia in care Traian Basescu si-ar dori intrarea in PNL, Gorghiu a respins ideea spunand ca nu crede ca Traian Basescu isi doreste asta, cum nici PNL-ul nu il vrea.

Sefa PNL: Am vazut ramurii de maslini din partea lui Ponta

Co-presedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca nu va trece primavara fara ca guvernul Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul straveziu al premierului.

Gorghiu: Am vazut ramurii de maslini din partea lui Ponta

Adevarul Live, ora 13.00. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: cu cine se va alia PNL pentru a rasturna Guvernul Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu vine astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu despre incercarea liberalilor de a ajunge la guvernare, despre proiectele vizate de liberali in anul politic 2015, dar si despre ultimele alegeri interne din PNL, care au validat-o pe Alina Gorghiu in functia de copresedinte PNL.

Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Nu ii inteleg disperarea cu care se agata de functii

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca nu intelege disperarea lui Victor Ponta de a se agata de functii. Victor Ponta considera ca toti trebuie sa plateasca pretul.

Alina Gorghiu, despre pactul pentru Aparare: Acordul pe care il initiaza presedintele este unul pe deplin justificat

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, dupa consultarile avute cu presedintele Klaus Iohannis pe tema bugetului Ministerului Apararii Nationale, ca acordul pe care il initiaza seful statului in.

Alina Gorghiu, despre pactul pentru Aparare: Acordul pe care il initiaza presedintele este unul pe deplin justificat (VIDEO)

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, dupa consultarile avute cu presedintele Klaus Iohannis pe tema bugetului Ministerului Apararii Nationale, ca acordul pe care il initiaza seful statului in.

VIDEO Alina Gorghiu dupa consultarile de la Cotroceni: Avem garantia ca, sub garantia presedintelui, pactul pentru Aparare va deveni realitate

Alina Gorghiu, co-presedinte PNL, a declarat luni dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pe tema unui pact transpartinic pentru asigurarea unui buget de 2% pentru Aparare ca avem garantia ca, sub garantia presedintelui, pactul pentru Aparare va deveni realitate.

Alina Gorghiu si Catalin Predoiu: Victor Ponta devine o problema de securitate nationala

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, si premierul desemnat Catalin Predoiu foto) sustin intr-o replica la declaratiile lui Victor Ponta in privinta liberalilor ca actualul prim-ministru se agata de functie, fiind marioneta.

Surse: Alina Gorghiu i-a cerut lui Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL pana pe 23 ianuarie

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii. in caz contrar, presedintele PNL va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )