Libnet.ro
UNICEF

22:45

O gradinita din Germania a fost evacuata dupa ce printre jucariile copiilor a fost gasita o bomba din Al Doilea Razboi Mondial

Hotnews Hotnews,
 O gradinita din Germania a fost evacuata dupa ce printre jucariile copiilor a fost gasita o bomba din Al Doilea Razboi Mondial

Politia germana a evacuat o gradinita din orasul Darmstadt miercuri, dupa ce profesorii au gasit o bomba din Al Doilea Razboi Mondial printre jucariile copiilor, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

FOTO. Alerta de securitate la New York! O statie de metrou din apropierea World Trade Center a fost evacuata

O statie de metrou din metropola New York a fost evacuata, dupa ce un pachet suspect ar fi fost giasit ntr-un vagon de metrou. Echipele de genisti au fost chemate la locul incidentului. Stire in curs de actualizare.

Germania: O gradinita a fost evacuata. Educatorii au descoperit pe un raft o bomba din al Doilea Razboi Mondial

Autoritatile germane au evacuat miercuri dupa-amiaza o gradinita din Darmstadt, situat in apropiere de Frankfurt, dupa ce educatorii au gasit pe un raft cu jucariile copiilor si o bomba neexplodata din al Doilea Razboi Mondial, transmite Reuters.

Statia de metrou World Trade Center din New York, evacuata din cauza unui pachet suspect

Statia de metrou World Trade Center din New York a fost evacuata, duminica, dupa descoperirea unui pachet suspect, anunta CBS News.

Statia de metrou World Trade Center din New York, evacuata temporar din cauza unui pachet suspect. Alarma s-a dovedit falsa

Statia de metrou World Trade Center din New York a fost evacuata temporar, duminica, dupa descoperirea unui pachet suspect. Alarma s-a dovedit insa falsa, iar pachetul nesupravegheat contininea vitamine si imbracaminte, anunta CBS News.

Momente de panica intr-un restaurant din Germania. Cel putin 28 de raniti dupa ce un individ a pulverizat gaze iritante

Cel putin 28 de persoane au fost ranite dupa ce un individ a pulverizat gaze iritante intr-un restaurant din orasul german Hamburg, 16 persoane fiind transportate la spital in urma.

28 de raniti dupa ce un individ a pulverizat gaze iritante intr-un restaurant din Germania

Cel putin 28 de persoane au fost ranite dupa ce un individ a pulverizat gaze iritante intr-un restaurant din orasul german Hamburg, 16 persoane fiind transportate la spital in urma incidentului, relateaza site-ul revistei Focus, via Mediafax.

Romanii de la SWAN cuceresc piata dance din Germania, Belgia si Olanda!

Un nou proiect de muzica 100% romanesc reuseste sa se faca remarcat in strainatate. Este vorba despre SWAN, o trupa de muzica electronica si dance, a carei piesa Heartbeats se aude deja in cluburile din Germania, Belgia si Olanda.

Accident rutier grav pe o autostrada din Germania. Cel putin 31 de persoane au fost ranite, iar 17 sunt date disparute

Cel putin 31 de persoane au fost ranite, iar 17 sunt date disparute, in urma coliziunii intre un autocar cu turisti si un camion pe o autostrada din sudul Germaniei, in apropiere de localitatea.

Incendiul de la Balotesti, care a fost stins dupa aproape 70 de ore de la izbucnire, a fost provocat de un scurtcircuit

Incendiul care a cuprins, la sfarsitul lunii iunie, o fabrica de mobila si un depozit de mase plastice din Balotesti si care a fost stins in totalitate abia la aproape 70 de ore de la izbucnire a fost provocat de un scurtcircuit la un echipament electric, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza News. ro.

Doi barbati din Arad au fost retinuti de politisti dupa ce au furat recipiente din metal cu substanta radiocativa ca sa le vanda la un centru de fier vechi

Doi barbati au fost retinuti, dupa ce au furat dintr-un depozit al unei societati comerciale din judetul Arad trei recipiente care contineau o substanta ce avea in compozitie uraniu slab radioactiv. Cei doi au declarat anchetatorilor ca nu stiau ce se afla in recipientele respective, facute din metal, si ca voiau sa le duca la un centru de fier vechi pentru a le vinde, scrie News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )