Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gratierea lui Gica Popescu, influentata de show-ul mediatic. Cat de realizabila este?.

România Liberă România Liberă,
Gratierea lui Gica Popescu, influentata de show-ul mediatic. Cat de realizabila este?.

Verdictul in Dosarul Transferurilor a luat prin surprindere nu doar media romaneasca, ci chiar si pe cei opt inculpati. Ceea ce parea a fi o condamnare cu suspendare s-a transformat in final in 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru Gica Popescu. Show-ul mediatic starnit in jurul acestui caz este ca o arma cu doua taisuri, starnind deopotriva sustinatorii si opozantii gratierii fostului jucator al Generatiei de Aur. Gica Popescu, fostul capitan al Barcelonei, la . continuă pe România Liberă

Dragnea: Ca om as sustine gratierea lui Gica Popescu, ca vicepremier, nu.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca este de mic microbist si ca, in calitate de om, ar sustine gratierea lui Gica Popescu, el mentionand ca, in calitate de vicepremier, nu ar sustine acelasi lucru. Ca om as face lucrul asta, ca vicepremier, sub nicio forma, a spus Dragnea, la B1Tv. El a spus ca, probabil, presedintele Traian Basescu nu-l va gratia pe Popescu. Eu as sustine gratierea lui Popescu, e prima fapta, poate a fost impins sa faca, poate nu a stiut ce face. Imi .

Peste 21.000 de romani au semnat petitia pentru gratierea lui Gica Popescu

Peste 21. 000 de romani au semnat petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Si locuitorii din Vadu Rosca, sinistrati pe care Gica Popescu i-a ajutat construindu-le case, cer acum eliberarea fostului.

Antonescu, Zgonea si Ponta sustin gratierea lui Gica Popescu

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca in calitate de simplu cetatean vrea gratierea fotbalistului Gica Popescu.

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: A fost un adevarat ambasador al Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere gratierea fostului mare fotbalist Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Antonescu a argumentat ca Gica Popescu a fost un adevarat ambasador al Romaniei, facand apreciat numele tarii noastre, acolo unde politicul nu reusea.

Politicienii sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a aratat ca Gica Popescu este un om care a facut foarte mult bine Romaniei si cu care romanii s-au laudat. Este de o suta de ori mai cunoscut decat orice politician din Romania. Despre Gica Popescu, daca te duci din Turcia pana in Barcelona sau pana in nordul Europei, .

DEZBATERE HotNews.ro: Sunteti de acord cu gratierea lui Gica Popescu?

In data de 4 martie, Gica Popescu a fost condamnat la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor. In ultimele zilei, mai multi politicieni importanti Victor Ponta, Crin Antonescu, Valeriu Zgonea) au declarat ca sustin gratierea fostului capitan al Barcelonei. Sunteti de acord cu aceasta masura? Argumentati in material alegerea dumneavoastra.

Ponta, Antonescu si Zgonea sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Victor Ponta, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat joi, in exclusivitate pentru Gandul, ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu. In calitate de sef al Executivului insa, Victor Ponta a afirmat ca nu se poate pronunta. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu .

Balaci sustine gratierea lui Gica Popescu si il critica pe Burleanu

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci se declara in favoarea solutiei de gratiere a lui Gica Popescu si este neincrezator cand vine vorba despre Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF.

Ponta, despre gratierea lui Gica Popescu: O sustin!

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Gandul ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu, insa in calitate de sef al Executivului nu se poate pronunta.

Gicu Balaci, presedintele clubului Dunarea Calafat, strange semnaturi pentru gratierea lui Gica Popescu

Gicu Balaci, presedintele gruparii Dunarea Calafat, strange semnaturi pentru ca Gica Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor, sa fie eliberat, informeaza televiziunile de stiri.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )