Libnet.ro
UNICEF

16:45

Grav accident pe Autostrada Soarelui. Patru persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Grav accident pe Autostrada Soarelui. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de parapetul de pe marginea Autostrazii Soarelui, intre Medgidia si Cernavoda. continuă pe Adevărul

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Patru persoane au fost ranite. Traficul rutier este blocat

Patru persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, in urma unui grav accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, in zona dintre Cernavoda si Medgidia.

Accident pe A2: Patru persoane au fost ranite dupa ce masina in care erau a intrat in parapetul autostrazii

Patru persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, dupa ce masina in care erau a derapat si intrat in parapetul autostrazii A2, pe directia Constanta-Bucuresti, traficul in zona fiind restrictionat, relateaza Mediafax.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe A4

Traficul rutier este blocat pe A2, pe sensul dinspre Constanta spre Bucuresti. Doua autoturisme s-au ciocnit, in urma impactului patru persoane fiind ranite, dintre care doua grav, anunta Realitatea,.

Accident grav in Cluj. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, sambata, intr-un accident care a avut loc pe raza localitatii Stejaris, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a patruns pe contrasens si s-a izbit.

Carambol cu trei masini. O persoana a murit si patru au fost ranite

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Sibiu, traficul rutier pe DN1 Sibiu Alba Iulia se desfasoara ingreunat dirijat de politisti) la.

FOTO: Incident la un parc de distractii din Marea Britanie. 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Marea Britanie, dupa ce mai multe vagoane ale unui rollercoaster au deraiat, de la inaltimea de aproximativ 10 metri.

Atentat sinucigas in Tailanda. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana in Narathiwat, Tailanda. Politia a spus ca explozia s-a produs pe un drum public si ca a fost vorba de un SUV ce transporta o bomba.

Violente intre neo-nazisti si antifascisti in California: 10 persoane au fost ranite

10 persoane au fost ranite in orasul Sacramento din statul american California, luni dimineata, dupa ce membrii unui grup care incerca sa tina o demonstratie anti-imigratie s-au ciocnit cu unul de contra-protestatari, relateaza CNN.

BMW rasturnat pe A2. Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

Un autoturism BMW, care circula pe autostrada A2, s-a rasturnat dupa ce soferul nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile meteo. Patru persoane, incluzandu-l pe conducatorul auto, au ajuns la unitati sanitare din Constanta, doua dintre ele fiind in stare critica.

Accident pe DN 56 A. O persoana a murit si alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in, noaptea de duminica spre luni, pe DN 56 A, la intrarea in localitatea Hinova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )