Libnet.ro
UNICEF

18:30

GRAV accident rutier in Prahova! A murit dupa ce s-a rasturnat cu motocicleta pe A3

B1 B1,
GRAV accident rutier in Prahova! A murit dupa ce s-a rasturnat cu motocicleta pe A3

O femeie din Mures, in varsta de 27 de ani, s-a stins din viata, luni seara, in judetul Prahova, dupa ce intr-o curba a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea. Totul s-a petrecut pe autostrada. continuă pe B1

Accident cumplit pe A1. Un barbat a murit dupa ce autoturismul in care se afla s-a rasturnat

Un barbat de 50 de ani, din judetul Ilfov, a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce autoturismul in care se afla s-a rasturnat pe A1, la kilometrul 19. Detasamentul Bolintin Deal a intervenit pentru.

DOLIU in SHOWBIZ! A MURIT intr-un cumplit accident rutier - Odihneste-te in pace, suflet drag!

Nella, fosta sotie a lui Ionut Sugacevschi, finalistul de la Exatlon 1 este in doliu. Aceasta si-a pierdut o foarte buna prietena intr-un accident rutier! TRAGEDIE iN MUZICA! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A.

Accident rutier mortal pe soseaua Hateg - Petrosani. Un sofer a pierdut controlul masinii intr-o curba periculoasa

Un barbat a murit, luni dimineata, intr-un accident rutier petrecut in zona localitatii Banita, pe soseaua Hateg Petrosani.

Tragedie in Prahova. O tanara de 27 de ani a murit dupa un accident de motocicleta

O tanara in varsta de 27 de ani din judetul Mures a decedat, luni seara, pe autostrada A3, la iesirea catre DN1, in judetul Prahova, dupa ce intr-o curba a pierdut controlul motocicletei pe care o.

Drama unui baiat care si-a pierdut parintii intr-un accident rutier. Daunele morale oferite de firma de asigurari

Judecatorii Tribunalului Timis au dat o prima sentinta intr-un dosar privind daunele morale cerute de un adolescent ranit intr-un accident in care ambii sai parinti au murit, baiatul fiind minor la data producerii accidentului.

Accident rutier soldat cu cinci victime. Intervine elicopterul SMURD

Accidentul rutier s-a produs in dupa-amiaza zilei de sambata, 6 iulie. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU si un elicopter SMURD.

VIDEO UPDATE Turcia: Trei persoane au murit, dupa explozia unei masini aproape de frontiera siriana Erdogan: Explozia a fost cauzata de o bomba

Trei persoane au murit, vineri, dupa ce o masina a explodat in localitatea turca Reyhanli, aproape de granita siriana. Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, spune ca este clar explozia a fost cauzata de o bomba aflata in masina, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )