Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un grec este noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova! Cand vine in Romania si ce salariu va avea

Adevărul Adevărul,
Un grec este noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova! Cand vine in Romania si ce salariu va avea

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a decis sa puna capat improvizatiilor de pe banca tehnica si a adus la echipa un antrenor cu experienta. continuă pe Adevărul

Cine este Marinos Ouzounidis, noul antrenor de la CS U Craiova, tehnicianul cu care Mihai Rotaru vrea sa castige titlul in Liga 1

Marinos Ouzounidis 52 de ani) va fi noul antrenor al celor de la CS U Craiova, informeaza ProSport. Grecul ii va lua locul lui Corneliu Papura si va avea drept misiune castigarea titlului in Liga I, in lupta.

Asa am trait Poli Iasi - Universitatea Craiova 0-3

Etapa a 21-a din CASA Liga 1 a debutat, marti, cu meciul Poli Iasi - Universitatea Craiova. Partida a fost live text in aceasta pagina.

Cine este noul iubit al Alexandrei Stan. Sora concurentei de la Survivor a facut marturisiri uimitoare

Sora Alexandrei Stan a fost prezenta in emisiunea Stafeta mixta, de la Kanal D, care are ca obiect analizarea momentelor din Survivor Romania. Aceasta a vorbit despre prestatia artistei din cadrul competitiei pentru supravietuire, dezvaluind si ca celebra-i sora si-a gasit fericirea in bratele unui tanar misterios, care a sustinut-o de cand a aflat ca .

Universitatea Craiova a invins Poli Iasi, scor 3-0, in Liga I

Formatia Universitatea Cluj a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Poli Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Cine este noul secretar general al Guvernului: Un apropiat al lui Florin Citu, din grupul gorjenilor

Noul secretar general al Guvernului este Tiberiu Horatiu Gorun, potrivit unei decizii semnate de premierul Florin Citu. Acesta este un apropiat al premierului. De altfel, in urma cu un an il adusese in Ministerul Finantelor, dintr-o institutie din Gorj, pe functia de secretar general adjunct. Ministerul Finantelor este impanzit de persoane care provin din Gorj, incepand cu Claudia Florina Prisecaru, acuzata de colaborare cu securitatea si pe care Claudiu Nasui a vrut sa o transfere la Ministerul Economiei pe functia de secretar general.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )