Libnet.ro
UNICEF

13:30

Grecia cere oficial un nou ajutor din partea FMI

Antena3 Antena3,
Grecia cere oficial un nou ajutor din partea FMI

Ministrul grec de finante, Euclid Tsakalotos, a solicitat oficial ajutorul Fondului Monetar International FMI), un pas inainte in negocierile pentru un nou plade sustinere a Greciei, potrivit unei. continuă pe Antena3

Roxana Nemes, provocare-fulger din partea lui Mihai Morar

Roxana Nemes a primit o provocare-fulger din partea lui Mihai Morar! Frumoasa blonda a trebuit sa se foloseasca de toate farmecele, fiind nevoita sa faca autostopul, in direct.

FMI asteapta un angajament concret din partea UE si BCE privind reducerea datoriei Greciei

Fondul Monetar International se asteapta la negocieri dificile pentru al treilea pachet de asistenta financiara ce va fi acordat Greciei, a anuntat joi purtatorul de cuvant al FMI, Gerry Rice, transmite.

Christian Noyer, oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent. O astfel de masura este de preferat pentru stabilizarea sectorului bancar

Christian Noyer, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europeane BCE) si sef al Bank of France sustine ca bancile din Grecia ar trebui sa primeasca urgent o injectie de capital, inainte de.

Oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent

Bancile din Grecia ar trebui sa primeasca urgent o injectie de capital, inainte de testele din toamna pe care Banca Centrala Europeana BCE) vrea sa le faca pentru a stabili necesarul exact, a afirmat Christian Noyer, membru in consiliul guvernatorilor.

Primul vaccin din lume impotriva malariei a primit aviz favorabil din partea EMA

Primul vaccin din lume ce ofera protectie partiala impotriva malariei a primit aviz favorabil, vineri, din partea Agentiei Europene a Medicamentului EMA), care a recomandat folosirea lui pe bebelusii din Africa.

Gorj: Gospodarii unei comune au primit cadouri din partea primaritei. Consilierii locali sunt suparati ca nu apar si numele lor pe pachete

Cei mai gospodari cetateni ai comunei Tantareni, din Gorj, au primit cadouri cu ocazia zilelor comunei. Berea, esarfele si palariile au purtat semnatura edilului care a cheltuit 9. 000 de lei pentru acestea. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )