Libnet.ro
UNICEF

23:45

Grecii au ales extrema stanga. Cum va fi AFECTATA Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Grecii au ales extrema stanga. Cum va fi AFECTATA Uniunea Europeana

Grecia a organizat, duminica, alegeri legislative, cu o miza importanta atat pentru viitorul tarii, cat si pentru intreaga Europa. Sectiile de votare s-au deschis la ora 7. 00 si s-au inchis la ora 19. continuă pe România Liberă

Alegeri legislative in Grecia: care sunt mizele scrutinului pentru Uniunea Europeana

Intreaga Europa va urmari duminica alegerile legislative din Grecia, un moment deosebit de important atat pentru eleni, cat mai ales pentru viitorul Uniunii Europene, in conditiile in care partidul de extrema-stanga Syriza, cu mari sanse de a castiga scrutinul, se pregateste sa renunte la masurile de austeritate impuse guvernului de la Atena.

Alegeri legislative in Grecia. Alexis Tsipras, liderul partidului de extrema stanga Syriza: profilul omului care tulbura Europa

Ambitios, carismatic si capabil sa uneasca oameni cu vederi diferite. Asa este portretizat Alexis Tsipras, liderul partidului de extrema-stanga Syriza, creditat cu mari sanse de a castiga scrutinul legislativ de duminica din Grecia. Un scenariu care ar putea destabiliza Uniunea Europeana, avand in vedere ca Alexis Tsipras doreste sa renunte la masurile de austeritate impuse guvernului de la Atena.

Extrema-stanga castiga alegerile in Grecia. Europa are ACUM o problema de 300 MLD. euro

Formatiunea de extrema-stanga Syriza se claseaza pe primul loc in scrutinul legislativ din Grecia, cu un scor cuprins intre 35,5% si 39,5%, fiind urmata de partidul conservator Noua Democratie, cu o cota intre 23% si 27%, conform sondajelor efectuate.

Ponta: PNL are o atitudine de extrema stanga fata de criza francului elvetian

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca PNL are o atitudine demagogica de extrema stanga fata de criza francului elvetian, el aratand ca, prin solutii legislative discutate cu BNR si FMI se poate ajunge la conturarea unui sistem de protectie fata de toate crizele financiare, transmit surse din presa.

Alegeri parlamentare in Grecia: Partidul Syriza, formatiune politica de extrema stanga, pe primul loc in sondaje

Alegeri parlamentare cu emotii in Grecia. Oamenii ies duminica la urne pentru a-si decide viitorul. in sondaje, pe primul loc se afla partidul de extrema stanga, Syriza, al carui lider a promis ca va renunta.

Germania ia in calcul o posibila cooperare economica intre Uniunea Europeana si Uniunea Eurasiatica

Guvernul german nu excluse o eventuala cooperare economica intre Uniunea Europeana si Uniunea Eurasiatica, informeaza Deutsche Welle. Aceasta intentie a fost anutata de cancelarul Angela Merkel si ministrul.

La ce capitol exceleaza fiecare tara din Uniunea Europeana, inclusiv Romania

Dincolo de toate capitolele la care Romania incaseaza numai bile negre, exista si unele pozitive, la care tara noastra se prezinta bine in comparatie cu celelalte tari din Uniunea Europeana.

UE avertizeaza Rusia, dupa atacul de la Mariupol: Escaladarea conflictului va deteriorara grav relatiile cu Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a condamnat atacurile insurgente care au vizat sambata orasul ucrainean Mariupol. UE avertizeaza ca escaladarea conflictului va conduce la deteriorarea relatiilor cu Rusia, relateaza.

Extrema stanga castiga alegerile parlamentare din Grecia. Rezultate partiale: Syriza - 36,4%, Noua Democratie - 27,8% (VIDEO)

Victorie in alegerile din Grecia pentru partidul de stanga Syriza! Formatiunea se claseaza pe primul loc in scrutinul legislativ, cu un scor de 36,4%, urmata de partidul conservator Noua Democratie, cu 27,8 %,.

Al doilea cutremur in doar o saptamana pentru Uniunea Europeana. EFECTELE directe ale alegerilor din Grecia. Ce s-a intamplat cu moneda EURO

Desi in Grecia era motiv de sarbatoare, pietele financiare au reactionat imediat la rezultatul alegerilor de la Atena, euro scazand la cel mai mic nivel fata de dolar. Moneda unica europeana s-a prabusit in raport cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )