Libnet.ro
UNICEF

05:30

Grecii au reinceput sa retraga miliarde de euro din banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecii au reinceput sa retraga miliarde de euro din banci

Grecii au reinceput sa retraga miliarde de euro din banci, determinand banca centrala sa creasca lichiditatile de urgenta puse la dispozitia institutiilor financiare, din cauza ingrijorarii populatiei ca blocajul discutiilor cu creditorii internationali ar putea duce la o repetare a crizei din 2015, care a impins economia in pragul colapsului, transmite Bloomberg, citat de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Grecii au reinceput sa retraga miliarde de euro din banci, de teama unei noi crize

Grecii au reinceput sa retraga miliarde de euro din banci, determinand banca centrala sa creasca lichiditatile de urgenta puse la dispozitia institutiilor financiare, din cauza ingrijorarii populatiei ca blocajul discutiilor cu creditorii internationali ar putea duce la o repetare a crizei din 2015, care a impins economia in pragul colapsului, relateaza Bloomberg.

Grecii au reinceput sa retraga miliarde de euro din banci, de teama unei noi crize

Grecii au reinceput sa retraga miliarde de euro din banci, determinand banca centrala sa creasca lichiditatile de urgenta puse la dispozitia institutiilor financiare, din cauza ingrijorarii populatiei ca blocajul discutiilor cu creditorii.

UPDATE Catalin Marinescu si-a dat demisia de la conducerea ANCOM, autoritate care reglementeaza o piata a telecomunicatiilor de aproximativ patru miliarde euro

Catalin Marinescu, presedintele Autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), institutie care reglementeaza o piata cu venituri de aproximativ 4 miliarde euro, si-a dat demisia in aceasta saptamana, urmand sa ocupe o pozitie in domeniul telecom la nivel international, au declarat pentru HotNews. ro surse din piata. Marinescu a preluat sefia arbitrului telecom in aprilie 2009, pentru un mandat de 6 ani. Mandatul acestuia a expirat in aprilie 2015, fiind prelungit automat, pana la numirea unui succesor. UPDATE ANCOM a anuntat vineri ca Marinescu si-a inaintat demisia dupa 8 ani la conducerea autoritatii, pentru a ocupa o functie intr-o organizatie internationala.

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a crescut la 3,6 miliarde euro, anul trecut

Piata locala de fuziuni si achizitii a crescut anul trecut cu 17% fata de anul anterior, atingand o valoare a tranzactiilor de 3,6 miliarde euro, arata o analiza a PwC Romania, care arata ca trendul va continua si in 2017, iar sectoare precum cel medical, industrial si al bunurilor de larg consum vor continua sa se consolideze si sa atraga noi investitii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )