Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculara, va prelua centrul Cardioscan din Constanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculara, va prelua centrul Cardioscan din Constanta

Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculara si cardiologie interventionala din tara, parte a grupului Policlinico di Monza din Italia, isi va extinde serviciile de cardiologie, chirurgie cardiovasculara si cardiologie. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare raliu caritabil din lume, The Mongol Rally, trece si anul acesta prin Romania

Mongol Rally, cel mai mare raliu neconventional caritabil din lume, a ajuns in 2017 la cea de-a 14-a editie. Startul a fost dat la Londra, iar echipajele internationale strabat in masini de oras distanta dintre capitala Marii Britanii si Ulan Ude, un oras din Republica Buriatia, Federatia Rusa.

Deloitte: Romania are al 7-lea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa

Romania a ajuns statul cu al 7-lea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din 27 de tari ale Spatiului Economic European SEE), dupa ce plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, potrivit unei analize realizate de Deloitte Romania. Din 2018, Romania ar putea sa revina aproape de mijlocul clasamentului, pe pozitia 11, luand in considerare reducerea ratei cumulate a contributiilor de la 39,25% la 35%, prevazuta in programul de guvernare. Totusi, aceasta masura de diminuare a ratei procentuale vine la pachet cu o majorare a venitului salarial brut cu 22,75% pentru a mentine valoarea neta a salariului.

Romania are al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa

Tara noastra a ajuns statul cu al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din 27 de tari ale Spatiului Economic European SEE), dupa ce plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, potrivit unui comunicat de presa al Deloitte Romania.

Cei care fumeaza aceste tigarete au cel mai mare risc de cancer

Fumatorii risca sa faca mult mai repede cancer, daca aleg tigarile light, arata noile cercetari, potrivit doctorulzilei. ro. Multi fumatori opteaza pentru tigarile usoare, pentru ca au.

Business report:Romania are al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa;Calitatea locului de munca: Tara din UE in care munca nu te scoate din saracie

Constructorii noii autostrazi surpate incaseaza peste 2,3 milioane euro. Chiar daca o bucata din lotul 3 de autostrada Lugoj-Deva s-a. Semnal de alarma: reteaua electrica nationala este veche, multe echipamente si-au depasit durata de viata, dar reparatiile sunt mici si putine. Reteaua.

Tora Vasilescu, despre cel mai trist episod din viata sa. Care est cel mai mare regret al actritei

Tora Vasilescu este o actrita iubita si apreciata de o tara intreaga. Rolurile sale au propulsat-o in topul preferintelor fanilor, iar aceasta se bucura pe deplin de iubirea primita din partea.

NEPI a incheiat fuziunea cu Rockcastle si devine cel mai mare investitor listat din Europa Centrala si de Est

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai mari jucatori din piata imobiliara romaneasca, a anuntat ca a incheiat fuziunea cu alt mare fond imobiliar sud-african, Rockcastle Global Real Estate Company.

Mai sunt 2 zile pana la Timeshift: cel mai mare festival de muzica din Capitala il aduce pe David Guetta la Bucuresti

Incepand de joi, Romexpo va gazdui un eveniment de patru zile, comparabil ca line-up cu Tommorowland si alte festivaluri de muzica electronica din lume.

Ne continuam rolul de cel mai implicat stat in atragerea Moldovei pe calea UE

Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon azi cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, in contextul in care va face o vizita vineri in statul vecin. Tudose i-a transmis lui Tusk ca Romania isi continua rolul de cel mai implicat stat membru in atragerea Moldovei pe calea europeana.

Deficitul public din zona euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani in primul trimestru

Deficitul public al zonei euro a scazut la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani in primul trimestru, determinat de un excedent in crestere in Germania si de decalajele fiscale in crestere ale Frantei, arata datele publicate azi de Eurostat, potrivit Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )