Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greva foamei de la Pungesti a fost suspendata pana dupa Anul Nou

B1 B1,
Greva foamei de la Pungesti a fost suspendata pana dupa Anul Nou

Localnicii din Pungesti care au intrat in greva foamei in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in lcoalitate au decis, vineri, sa renunte temporar la protest, relateaza Agerpres. Totusi,. continuă pe B1

Greva foamei la Pungesti de Sarbatori: localnicii continua lupta cu Chevron

Un grup de activisti de mediu si localnici din Pungesti Vaslui) au intrat in greva foamei marti, ei spunand ca vor mentine acest protest pana cand Chevron va opri activitatile de explorare a gazelor de sist in zona, iar interdictia de circulatie in.

Activisti de mediu si localnici din Pungesti, au intrat in GREVA FOAMEI.

Un grup de activisti de mediu si localnici din Pungesti Vaslui) au intrat in greva foamei marti, ei spunand ca vor mentine acest protest pana cand Chevron va opri activitatile de explorare a gazelor de sist in zona, iar interdictia de circulatie in Silistea si Pungesti va fi ridicata, informeaza Mediafax. Un numar de 19 persoane - cinci activisti de mediu si 14 localnici din comuna Pungesti - au intrat in greva foamei, pe termen nelimitat. Ei spun ca vor protesta astfel pana cand compania .

Doi protestatari de la Pungesti aflati in greva foamei au avut nevoie de ingrijiri medicale

Doua din cele 19 persoane care marti au intrat in greva foamei la Pungesti Vaslui), spunand ca vor protesta astfel pana cand Chevron va opri activitatile de explorare a gazelor de sist, au avut nevoie de interventia Ambulantei, in timp ce alti sase protestatari au renuntat la greva.

Activisti de mediu si localnici, in greva foamei

Un grup de activisti de mediu si localnici din comuna Pungesti au intrat in greva foamei marti, anuntand ca vor mentine protestul pana cand compania Chevron va opri activitatile de explorare a gazelor de sist in zona, iar interdictia de circulatie in Silistea si Pungesti va fi ridicata.

Doi protestatari de la Pungesti aflati in greva foamei au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Doi dintre cei 19 protestatari de la Pungesti aflati in greva foamei au avut nevoie de interventia Ambulantei, in timp ce alti sase protestatari au renuntat la greva, informeaza Mediafax. Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui a intervenit, vineri, in localitatea Silistea-Pungesti, pentru a acorda ingrijiri medicale in cazul a doua persoane in varsta de 59, respectiv 80 de ani, aflate de trei zile in greva foamei. Una dintre cele doua persoane pentru care s-a solicitat .

FOTO Dupa doua zile de greva foamei, protestatarii din Pungesti au cerut ajutorul medicilor

La doar doua zile dupa ce au intrat in greva foamei, au aparut si primele semne de slabiciune ale protestatarilor. Treisprezece dintre ei au avut nevoie de tratament medical de specialitate, insa au refuzat sa se interneze.

Localnicii din Pungesti continua greva foamei, chiar daca este Craciun

Localnicii din Pungesti continua greva foamei, chiar daca este prima zi de Craciun. Oamenii spun ca vor continua aceasta forma extrema de protest pana cand autoritatile nu vor renunta la proiectul de.

Vaslui: Cativa protestatari din Pungesti au intrat in greva foamei

Cativa protestatari din comuna vasluiana Pungesti au intrat marti in greva foamei, in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in zona. Membrii Miscarii de Rezistenta de la Pungesti sunt nemultumiti si de faptul ca in Pungesti a fost instituita zona speciala de siguranta publica, ei sustinand ca jandarmii comit o serie de abuzuri.

Protestatarii din Pungesti au intrat in greva foamei: Copiii sunt terorizati!

Un grup format din aproximativ 20 de persoane din Miscarea de Rezistentade la Pungesti au anuntat ca, incepand de astazi, au intrat in greva foamei. Ei au recurs la acest gest in semn de protest fata de prezenta jandarmilor in zona.

Pungesti: 30 de localnici au intrat in greva foamei, contestand abuzurile jandarmilor

Un numar de 30 de localnici din Pungesti au intrat, marti, in greva foamei, contestand abuzurile jandarmilor, relateazaB1 TV. Acestia au montat mai multe corturi si au anuntat ca intra in greva pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )