Libnet.ro
UNICEF

05:46

Greva scenaristilor de la Hollywod a fost evitata dupa mai mult de o luna si jumatate de negocieri

Hotnews Hotnews,
 Greva scenaristilor de la Hollywod a fost evitata dupa mai mult de o luna si jumatate de negocieri

Greva scenaristilor de la Hollywood a fost evitata, dupa ce Sindicatul scenaristilor americani Writers Guild of America - WGA) a reusit sa ajunga la un acord cu reprezentantii marilor studiouri cinematografice si de televiziune din Statele Unite, a anuntat un reprezentant sindical care a participat la aceste negocieri, incheiate in noaptea de luni spre marti, informeaza BBC, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

ANAF: In luna aprilie 2017 am colectat venituri bugetare in suma de 18,03 miliarde lei, cu 1,18 miliarde lei mai mult decat in aprilie 2016

In luna aprilie 2017 ANAF a colectat venituri bugetare in suma totala de 18,03 miliarde lei, cu 1,18 miliarde lei, respectiv cu 7% mai mult decat in luna aprilie 2016 16,85 miliarde lei), au transmis marti reprezentantii ANAF. Potrivit acestora, in primele 4 luni ale anului curent, ANAF a colectat 68,45 miliarde lei, ceea ce inseamna un plus de 1,81 miliarde lei fata de incasarile din perioada similara a anului 2016 66,64 miliarde lei), respectiv o crestere de 2,7% a volumului veniturilor bugetare colectate.

Banca Nationala a Elvetiei, pregatita sa coboare si mai mult dobanzile

Banca Nationala a Elvetiei SNB) este pregatita sa coboare si mai mult dobanda de politica monetara in teritoriul negativ si sa isi inmulteasca interventiile pe piata daca va fi necesar sa slabeasca francul, a declarat vineri presedintele SNB, Thomas Jordan, citat de agentia Reuters.

Probleme pentru Charlie Sheen: Avionul privat al actorului a fost perchezitionat dupa o vacanta in Mexic (VIDEO)

Probleme pentru actorul Charlie Sheen. Avionul sau privat a fost perchezitionat dupa o vacanta in Mexic. Aeronava a fost verificata de o brigada antidrog, insa autoritatile n-au gasit nimic.

Un sofer bucurestean a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor din Mangalia si a fost prins dupa montarea a doua baraje rutiere si tragerea unui foc de avertisment

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe primul si fiind oprit in zona podului de la Agigea, dupa ce un agent a tras un foc de avertisment in plan vertical, informeaza News. ro.

VIDEO Un sofer bucurestean a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor din Mangalia si a fost prins dupa montarea a doua baraje rutiere si tragerea unui foc de avertisment

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe primul si fiind oprit in zona podului de la Agigea, dupa ce un agent a tras un foc de avertisment in plan vertical, informeaza News. ro.

Focuri de arma pe podul de la Agigea. Un sofer bucurestean cu BMW a fost prins dupa ce politistii au montat doua baraje

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca in Mangalia la semnalul politistilor a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta .

Top 10 tari ai caror cetateni traiesc cel mai mult

The World Economic Forum WEF) a publicat recent rezultatele studiului despre competitivitatea la nivel global, studiu care a vizat sanatatea oamenilor din toata lumea, dupa tara in care traiesc, scrie Revista CARIERE .

Horoscopul zilei - 2 mai. Ai grija sa nu cheltui mai mult decat iti permiti

Berbec Acorda mai multa atentie visurior si aspiratiilor tale. Vei avea idei minunate si interesante pentru ca totul din jurul tau te inspira. Taur Dupa mai multe zile in care ti-ai.

Tanara gasita moarta intr-un parau, dupa mai multe zile de disparitie. Ultimul bilet lasat pentru parinti are un mesaj sfasietor. Rudele nu se pot opri din plans

O adolescenta din Carolina de Sud, care a fost data disparuta de familie, a fost gasita moarta intr-un parau, desi lasase un bilet acasa ca se va intoarce curand, scrie.

Un barbat de 30 de ani a fost injunghiat dupa un conflict in parcarea unui club din Mamaia

Un barbat in varsta de 30 de ani a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, duminica dimineata, dupa ce a fost injunghiat in spate, in parcarea unui club din statiunea Mamaia, politistii incepand verificarile pentru identificarea agresorului, informeaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )