Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa a mai facut o VICTIMA, dupa ce o femeie din Arad a MURIT. Numarul DECESELOR creste ALARMANT

B1 B1,
 Gripa a mai facut o VICTIMA, dupa ce o femeie din Arad a MURIT. Numarul DECESELOR creste ALARMANT

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Arad a anuntat ca o femeie, in varsta de 63 de ani, a decedat din cauza complicatiilor cauzate de gripa care au condus la stop cardiorespirator si nu a mai putut fi. continuă pe B1

Gripa a mai facut o victima. Numarul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 18

O femeie din Galati a murit din cauza gripei. De la inceputul sezonului rece, 18 oameni s-au stins din viata, rapusi virusul gripal, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP). Institutul.

O femeie din Arad a murit din cauza gripei

O femeie din orasul Pancota, juudetul Arad, a murit, duminica, din cauza gripei, a confirmat, luni, Directia de Sanatate Publica Arad. in Arad, acesta este primul caz de deces din cauza gripei din acest sezon.

Un barbat si o femeie din Tulcea, arestati dupa ce au rapit o fata de 16 ani dintr-un centru de plasament, au legat-o cu lantul de un calorifer intr-un apartament si au obligat-o sa se prostitueze

Un barbat si o femeie din Tulcea au fost arestati dupa ce la sfarsitul lunii ianuarie au rapit o fata de 16 ani dintr-un centru de plasament, apoi au dus-o intr-un apartament si au legat-o cu lantul de un calorifer, obligand-o sa se prostitueze, scrie News. ro. Fata a intretinut relatii sexuale cu un barbat, client gasit de catre cei care au rapit-o si a reusit sa fuga cateva zile mai tarziu, iesind pe geamul de la bucatarie si cerand ajutorul unui taximetrist.

Anti-trend. O artista din Romania a renuntat sa mai fie vegetariana dupa 11 ani!

O artista din Romania merge contra-trendului actual si a renuntat la a mai fi vegetariana, dupa 11 ani in care nu a consumat carne. Iata despre cine este vorba! .

Petitie impotriva Monicai Macovei dupa discursul din Parlamentul European. Mii de oameni au semnat petitia

Se cere demiterea Monicai Macovei din Parlamentul European. O petitie care a strans mii de semnaturi cere scoaterea europarlamentarului roman din randul politicienilor care reprezinta Romania in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )