Libnet.ro
UNICEF

19:00

O grupare din 35 de cetateni romani si moldoveni se ocupa de contrabanda cu tigari

Adevărul Adevărul,
O grupare din 35 de cetateni romani si moldoveni se ocupa de contrabanda cu tigari

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Serviciul Teritorial Iasi din Romania au destructurat un grup infractional organizat, constituit din 35 de persoane, cetateni romani si moldoveni, specializat in savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigari, pe relatia Republica Moldova Romania. continuă pe Adevărul

Peste 30% dintre hotii din Berlin sunt romani.

Desi criminalitatea din Europa incepe sa scada, numarul infractiunilor cu bunuri, printre care si furtul din buzunare, creste considerabil. In Germania, exista anumite tendinte ale criminalitatii, precum modul de alegere a tintelor in functie de raportul recompensa/risc sau predominanta, printre suspecti, a non-germanilor, noteaza sursa citata. Una dintre principalele tendinte ale cresterii infractiunilor cu bunuri este extinderea Uniunii Europene si, de aici, dreptul persoanelor la .

Cazul furtului de tablouri de la muzeul din Rotterdam. Sase romani, trimisi in judecata

Sase persoane au fost trimise in judecata in cazul furtului de tablouri de la muzeul din Rotterdam, informeaza Mediafax. Cele sase persoane trimise in judecata de procurorii DIICOT sunt: Radu Dogaru, Eugen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )