Libnet.ro
UNICEF

06:16

O grupare jihadista, afiliata Stat-Islamic, a revendicat rapirea unui roman in Burkina Faso

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O grupare jihadista, afiliata Stat-Islamic, a revendicat rapirea unui roman in Burkina Faso

Gruparea jihadista salafista din Sahel Al-Mourabitoune afirma intr-o inregistrare audio difuzata de agentia mauritana Al-Akhbar ca-l detine pe romanul rapit in Burkina Faso in aprilie si indeamna Guvernul roman sa acorde atentie serioasa. continuă pe Wall-Street Ro

Gruparea jihadista Al-Mourabitoune a revendicat rapirea romanului in Burkina Faso. Bogdan Aurescu se intoarce de urgenta in tara (VIDEO)

Gruparea jihadista salafista din Sahel Al-Mourabitoune a revendicat, intr-o inregistrare audio difuzata de agentia mauritana Al-Akhbar, rapirea romanului in Burkina Faso in aprilie, informeaza B1 TV. De.

Comandant al gruparii teroriste Stat Islamic, ucis de americani in Siria

Fortele speciale americane au ucis un comandant de rang inalt al Statului Islamic in timpul unui raid ce urmarea capturarea lui in estul Siriei, in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat secretarul american al Apararii, Ash Carter.

O grupare jihadista revendica rapirea romanului in Burkina Faso

ACTUALIZARE 07:53 MAE verifica veridicitatea informatiilor, inclusiv a mesajului audio Ministerul Afacerilor Externe ne-a transmis ca autoritatile romane competente, reprezentate in Celula de criza interinstitutionala convocata dupa rapirea romanului din Burkina Faso verifica in regim de urgenta veridicitatea informatiilor prezentate in stirea de presa, inclusiv a mesajului audio.

O grupare jihadista revendica rapirea romanului in Burkina Faso

Gruparea jihadista salafista din Sahel Al-Mourabitoune afirma intr-o inregistrare audio difuzata de agentia mauritana Al-Akhbar ca-l detine pe romanul rapit in Burkina Faso in aprilie si indeamna.

Gruparea Al-Mourabitoune, care a revendicat rapirea romanului in Burkina Faso, este condusa de un terorist cunoscut pentru luarea de ostatici din 2013 in Algeria

Gruparea Al-Mourabitoune, care a revedicat rapirea romanului in Burkina Faso, este condusa de un terorist cunoscut pentru luarea de ostatici din 2013 de la un complex de exploatare a gazelor din Algeria, unde au.

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )