Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gruparea Hamas nu mai e considerata terorista in Egipt

România Liberă România Liberă,
Gruparea Hamas nu mai e considerata terorista in Egipt

Gruparea palestiniana Hamas a fost scoasa de pe lista organizatiilor teroriste din Egipt, un verdict salutat imediat de aceasta grupare islamista palestiniana . continuă pe România Liberă

Un tribunal egiptean a anulat o decizie care clasifica miscarea islamista palestiniana Hamas drept grupare terorista

Un tribunat egiptean a anulat o decizie a unei alte instante, care a clasificat miscarea islamista palestiniana Hamas drept organizatie terorista, informeaza mai multe agentii de presa internationale, citate.

Un tribunal egiptean anuleaza o decizie care clasifica Hamas drept grupare terorista

Un tribunal egiptean a anulat sambata o decizie luata anterior de o alta instanta care clasifica miscarea islamista palestiniana Hamas drept organizatie terorista, informeaza AFP, Reuters si EFE, care citeaza surse judiciare.

Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el

IPhone n-a avut niciodata slot pentru card microSD, dar pe Android si pe Windows Phone poate ca ti-ai dori acest model. Are 512GB si din iulie poate fi cumparat, dar s-ar putea sa fie mai scump decat gadgetul in care il folosesti. La Mobile World Congress din Barcelona de anul acesta, SanDisk a anuntat ca [] Cel mai mare card microSD a fost anuntat, dar probabil ca n-ai nevoie de el Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )