Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gruparea Stat Islamic, principala miscare extremista din lume

România Liberă România Liberă,
Gruparea Stat Islamic, principala miscare extremista din lume

Gruparea jihadista Statul Islamic a depasit al-Qaida, devenind principala miscare extremista la nivel global, a declarat Nick Rasmussen, directorul adjunct al Centrului american pentru combaterea terorismului. continuă pe România Liberă

Oficial american: Statul Islamic a devenit principala miscare extremista la nivel global, depasind Al-Qaida

Ogranizatia extremista sunnita Statul Islamic SI) a depasit reteaua terorista Al-Qaida, devenind principala miscare extremista la nivel global, a declarat Nick Rasmussen, directorul adjunct al Centrului american pentru combaterea terorismului, citat de Deutsche Welle in pagina electronica.

Agenti RUSI si cetateni din Republica MOLDOVA au incercat sa vanda material RADIOACTIV catre gruparea Stat Islamic

Agentii FBI au impiedicat in ultimii cinci ani patru tentative de furnizare de material radioactiv catre teroristii islamisti, vanzatorii fiind persoane aflate pe teritoriul Republicii Moldova.

Moscova recunoaste. RUSIA are luptatori de partea gruparii teroriste Stat Islamic

Instructori din cadrul gruparii teroriste Stat Islamic antreneaza luptatori proveniti din Federatia Rusa.

Teroristii gruparii Stat Islamic socheaza din nou. Au executat 70 de membri ai unui trib sunnit din Irak

Militantii gruparii Stat Islamic au executat 70 de membri ai unui trib sunnit in provincia al-Anbar, din vestul Irakului, a anuntat luni liderul lor tribal, citat de DPA in pagina electronica.

Stat Islamic a executat 70 de oameni in Irak

Militantii gruparii Stat Islamic au executat 70 de membri ai unui trib sunnit in provincia al-Anbar, din vestul Irakului.

Este uimitor! Cum arata biroul celui mai creativ CEO din lume

Mark Parker este un personaj iconic al companiei Nike. in prezent detine functia de director general al celebrei companii, precum si titlul de cel mai creativ CEO din lume. Mark Parker lucreaza pentru compania.

BOE anunta cele mai mari televizoare 8K din lume

Pentru ca nu au reusit sa anunte primii un TV 8K, cei de la BOE se multumesc cu alt superlativ absolut in descrierea noilor lor modele. intr-o perioada in care foarte multi dintre noi incercam sa ne lamurim de ce exista febra asta globala pentru televizoare 4K, atata timp cat nu exista continut aproape deloc, [] BOE anunta cele mai mari televizoare 8K din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tara cu cei mai inteligenti copii din lume. in ce consta secretul acestei performante

Singapore a fost declarata oficial tara cu cei mai inteligenti copii din lume, informeaza CNN. Succesul in plan academic inregistrat in aceasta tara a contribuit la cresterea economica, iar modul in care.

Bucuresti, in topul celor mai indragite 25 de orase din lume!

Micul Paris a surclasat de aceasta data Parisul si este in top 25 cele mai populare orase din lume! Astfel si-a gasit un nou loc pe harta lumii, avand acum vecini precum Hong Kong, Lima, Lisabona sau.

Gruparea Stat Islamic a depasit al-Qaida, devenind principala miscare extremista la nivel global

Gruparea Stat Islamic a depasit al-Qaida, devenind principala miscare extremista la nivel global, a declarat directorul adjunct al Centrului american pentru combaterea terorismului. Organizatia are acces la un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )