Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gruparea Statul Islamic a executat aproape 2.000 de persoane in sase luni

Hotnews Hotnews,
 Gruparea Statul Islamic a executat aproape 2.000 de persoane in sase luni

Aproape 2. 000 de persoane din Siria, majoritatea membri ai unui important trib sunnit, au fost executate de catre gruparea Statul Islamic SI) de la anuntarea, la sfarsitul lui iunie, a infiintarii unui califat, a denuntat duminica un ONG, relateaza AFP, citat de Mediafax. Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a putut sa documenteze executia a 1. 878 de persoane de catre Statul Islamic, in Siria, de cand gruparea) si-a anuntat 65474;califatul65474;, pe 29 iunie, si pana pe 27 decembrie, anunta ONG-ul, care dispune de o retea de surse civile, medicale si militare. continuă pe Hotnews

OSDO: Gruparea jihadista Statul Islamic a executat aproape 2.000 de persoane in Siria in ultimele sase luni

Aproape 2. 000 de persoane din Siria au fost executate de catre gruparea Statul Islamic SI) de la anuntarea din luna iunie a infiintarii unui califat, sustine o organizatie non-guvernamentala, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, potrivit AFP si Le Monde.

Bilant cumplit: Aproape 2.000 de persoane executate de Statul Islamic

Aproape 2. 000 de persoane din Siria, majoritatea membri ai unui important trib sunnit, au fost executate de catre gruparea Statul Islamic SI) de la anuntarea, la sfarsitul lui iunie, a infiintarii unui califat,.

Siria: Bilant tragic dupa 6 luni de la infiintarea califatului Statul Islamic

Aproape 2. 000 de persoane din Siria, majoritatea membri ai unui important trib sunnit, au fost executate de catre gruparea Statul Islamic SI) de la anuntarea, la sfarsitul lui iunie, a infiintarii unui califat, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )