Libnet.ro
UNICEF

23:15

Grupul terorist Stat Islamic a ajuns la cativa kilometri de aeroportul din Bagdad

Antena3 Antena3,
Grupul terorist Stat Islamic a ajuns la cativa kilometri de aeroportul din Bagdad

Combatantii grupului terorist sunnit Stat Islamic au avansat in ultimele ore, ajungand la cativa kilometri de aeroportul din Bagdad, afirma surse citate de CNN, iar in Siria, organizatia terorista aproape a ocup. continuă pe Antena3

Gruparea Stat Islamic se apropie de Bagdad si ocupa o mare parte a orasului sirian Kobane

Combatantii grupului terorist sunnit Stat Islamic au avansat in ultimele ore, ajungand la cativa kilometri de aeroportul din Bagdad, au anuntat surse citate de CNN, iar, in Siria, organizatia terorista aproape.

Expert in lumea araba: Gruparea Stat Islamic are celule active in Bulgaria

Un expert in lumea araba, Kiriak Tonev, a declarat luni pentru televiziunea nationala ca in Bulgaria exista celule active ale gruparii Stat Islamic. Amenintarea reprezentata de Statul Islamic este mare pentru ca gruparea acopera o zona extinsa din Asia Centrala pana in Africa de Nord, Balcani si Spania, a declarat expertul citat.

Gruparea Stat Islamic are celule active in Bulgaria

Un expert in lumea araba, Kiriak Tonev, a declarat luni pentru televiziunea nationala ca in Bulgaria exista celule active ale gruparii Stat Islamic, relateaza site-ul Novinite. com.

Gruparea Stat Islamic a executat patru noi persoane, printre care un jurnalist irakian

Gruparea Stat Islamic SI) a executat, in public, un cameraman irakian, pe fratele acestuia si alti doi civili intr-o localitate situata la nord de Bagdad, a anuntat un membru al familiei victimei, citat de AFP, scrie Mediafax .

Gruparea Stat Islamic a executat un jurnalist irakian si alte 12 persoane. Washingtonul se teme de represalii

Gruparea Stat Islamic SI) a executat vineri, in public, un cameraman irakian, pe fratele acestuia si alti doi civili intr-o localitate situata la nord de Bagdad, a anuntat un membru al familiei victimei, citat de AFP.

Gruparea Stat Islamic a executat in public un cameraman irakian

Teroristii jihadisti din gruparea Statul Islamic nu se mai opresc din actele de cruzime. Acestia au executat, in public, un cameraman irakian, pe fratele acestuia si alti doi civili, intr-o localitate situata la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )