Libnet.ro
UNICEF

14:15

Guardiola va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Online Sport Online Sport,
Guardiola va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola nu si-a prelungit contractul cu Bayern Munchen si va pleca in vara lui 2016, indica majoritatea surselor, spre fotbalul din Premier League. continuă pe Online Sport

Josep Guardiola, dat ca sigur la Manchester City - Va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola va fi, din vara, noul antrenor al celor de la Manchester City, dupa cum informeaza jurnalistii de la Sport. es. Informatia este sustinuta si de Bild, germanii precizand ca tehnicianul iberic va fi cel mai bine platit antrenor din lume, cu 25 de milioane de euro pe stagiune, salariu brut.

Pep Guardiola, salariu astronomic in Anglia. Va fi antrenorul cel mai bine platit din istoria fotbalului

Tehnicianul Josep Guardiola, care nu si-a prelungit contractul cu Bayern Munchen, va deveni la Manchester City cel mai bine platit antrenor din lume.

Pep Guardiola va semna cu Manchester City si va fi cel mai bine platit antrenor din lume

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

Ceata colindetilor din Feder, satul unde se pastreaza cel mai bine ritualul sarbatorilor de iarna

Vine din nou Craciunul. Daca la oras asta inseamna mai degraba alergatura dupa mancare si bautura, sa stiti ca mai sunt locuri in Romania unde tinerii si varstnicii scot din zestrea comunitatii traditiile de iarna. Unul dintre aceste locuri protejate se gaseste pe culmile muntilor Sureanu.

Business Report: Semne bune anul are. Zona euro incheie 2015 intr-o nota pozitiva; Vrei o casa? Care sunt cele mai accesibile oferte bancare; Unde va fi deschis cel mai mare Mega Image din Romania

Frank Timis cere despagubiri uriase statului african Burkina Faso. Pan African Minerals, o unitate a conglomeratului minier detinut de milionarul. Inca un an de agonie pentru imprumutatii care nu-si mai pot plati ratele. Anul 2015 a fost unul extrem de greu pentru multi dintre cei care.

Un israelian a castigat cel mai mare turneu de poker din Romania

Cel mai mare turneu de poker din Romania, organizat de Winmasters, s-a terminat luni seara cu victoria unui jucator din Israel.

Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Pentru ca nu te costa nimic sa lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Yu Yutopia nu este deloc asa. Marketingul agresiv ancorat in superlative absolute este cel mai eficient. Din pacate, isi pierde rapid din utilitate in momentul in care respectivele superlative [].

Anda Adam, primul Craciun alaturi de fetita ei. Este cel mai fericit!

Craciunul de anul acesta va fi primul pentru Anda Adam in postura de mamica, dar si de sotie. Artista va petrece sarbatorile de iarna alaturi de sotul ei, Sorin, cu care s-a casatorit in vara acestui an, si de fetita lor, Evelin, care a venit pe lume la sfarsitul lunii noiembrie.

Carrefour vs. Emag vs. Diverta vs. Amazon: Cine a avut cel mai mic pret la cel mai dorit cadou pentru fetite

Craciunul a insemnat si o mica goana sau vanatoare de preturi pentru cadourile celor mici. Cel mai dorit cadou pe segmentul fetitelor a fost papusa Elsa Karaoke. O prostisoara scumpa, dar. copiii sunt copii, mai ales de Craciun. Un mic tur de magazine a aratat cine a avut cel mai mic pret pentru acest dorit produs. Iata comparatia si cu fotografiile aferente de pe 23 decembrie din Carrefour, Emag,Diverta dar si Amazon. de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2946 seconds )