Libnet.ro
UNICEF

10:30

GUVERN-MARIONETA. Ce asteapta Liviu Dragnea de la ministrii pe care i-a plasat in Guvern. Sevil Shhaideh preia un minister mamut, o fidela a lui Dragnea preia Internele, Florin Iordache va fi sef la Justitie

România Liberă România Liberă,
GUVERN-MARIONETA. Ce asteapta Liviu Dragnea de la ministrii pe care i-a plasat in Guvern. Sevil Shhaideh preia un minister mamut, o fidela a lui Dragnea preia Internele, Florin Iordache va fi sef la Justitie

Presedintele social democrat si-a impus oamenii in cabinetul Grindeanu, iar ar trebui sa rezolve prioritatile sefului partidului impartirea fondurilor pentru baroni, legislatia in domeniul penal sau noua lege a salarizarii. continuă pe România Liberă

LISTA NOULUI GUVERN, PE SURSE! EI sunt MINISTRII care se vor regasi in urmatorul EXECUTIV (VIDEO)

PSD si ALDE au intrat in linie dreapta cu formarea guvernului Grindeanu dupa ce social democratul a fost nominalizat premier. Surse din cadrul PSD au oferit deja cateva indicii cu privire la ministrii.

Liviu Dragnea: Lista cu ministrii din Guvernul Grindeanu e completa; ALDE va primi patru ministere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca lista cu ministrii din Cabinetul Grindeanu este completa, urmand ca ALDE sa primeasca patru ministere, noul Guvernul avand in componenta opt femei din peste 20 de portofolii.

Liviu Dragnea: Lista cu ministrii din Guvernul Grindeanu e completa. ALDE va primi patru ministere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca lista cu ministrii din Cabinetul Grindeanu este completa, urmand ca ALDE sa primeasca patru ministere, noul Guvernul avand in componenta opt femei din peste 20 de portofolii.

Grindeanu, intrebat despre modificarea Legii de functionare a Guvernului: Nu stiu la ce va referiti. Liviu Dragnea: iti explic eu! Care este miza modificarii

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost intrebati marti daca intentioneaza sa modifice Legea 90/2001 in prima sedinta de guvern, astfel incat condamnatii penal sa poata face parte din Guvern, dupa cum a aratat jurnalistul Adevarul Liviu Avram. Grindeanu a spus ca nu stie despre ce este vorba, iar presedintele PSD a afirmat, ironic, ca acea lege trebuie modificata astfel incat cei condamnati penal sa nu mai existe ca oameni.

OPT ministere vor fi CONDUSE de FEMEI. Liviu Dragnea, INFORMATII NOI cu privire la viitorul Guvern

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a oferit cateva informatii cu privire la cei care vor fi ministri in Guvernul Grindeanu. Presedintele PSD confirma faptul ca ALDE va avea patru ministere in.

Liviu Dragnea: In primul trimestru guvernul va adopta Legea preventiei, relatia dintre stat si mediul de afaceri trebuie schimbata complet

Liviu Dragnea a anuntat luni seara ca viitorul Guvern va adopta in primul trimestru din 2017 Legea preventiei, prin care nu se va mai putea impune o masura punitiva unei firme inainte de dispunerea unei masuri de preventie, prin care respectiva firma sa fie avertizata ca procedeaza gresit. Dragnea vorbeste despre necesitatea unei legi a raspunderii magistratilor si o modificare legislativa, dar vrea o dezbatere nationala inainte. Orice om din tara este speriat ca pe baza legislatiei actuale oricine poate fi luat pentru orice, spune Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat componenta Cabinetului Grindeanu

ACTUALIZARE 16:08 Sorin Grindeanu: Suntem un guvern politic, dar politica se face in alta parte Executivul va fi unul politic, format in baza coalitiei PSD-ALDE, dar ca activitatea acestuia nu va fi una politica, ci axata pe administrarea tarii, a declarat Sorin Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:08 Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat lista membrilor Cabinetului care va fi condus de Sorin Grindeanu. Lista ministrilor este urmatoarea: Ministrul Dezvoltarii Regionale - Sevil Shhaideh; Ministrul delegat pentru Fondurile Europene - Mihaela Virginia Toader; Ministerul Economiei - Alexandru Petrescu; Ministrul delegat pentru Afaceri Europene - Ana Birchall. Intra in articol pentru a vedea lista completa a membrilor Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 07:48 Liderii PSD se reunesc la ora 14. 00, pentru aprobarea componentei guvernului Grindeanu.

Liviu Dragnea: Guvernul Sorin Grindeanu va fi format din nume destul de noi, oameni in care am incredere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca noul guvern va fi format din oameni destul de noi, in care are incredere, cabinetul urmand sa fie putin diferit fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh, in conditiile in care intr-un fel conducea guvernul Sevil Shhaideh, intr-un fel va conduce Sorin Grindeanu.

Scrisoare de la tineri catre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Avand in vedere ca in aceste zile discutiile pentru formarea noului Guvern al Romaniei sunt in plina desfasurare, iar Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu gestioneaza impreuna procesul de finalizare a programului de guvernare si de formare a cabinetului pentru urmatorii 4 ani, le-am adresat acestora o solicitare in ceea ce priveste sectorul de tineret.

Sabin Orcan il compara pe Liviu Dragnea cu Caligula, dupa ce liderul PSD a propus o secretara ca ministru de Interne

Jurnalistul Sabin Orcan considera ca gestul lui Liviu Dragnea, care a propus-o pe fosta secretara Carmen Dan ca ministru de Interne, il pune pe Dragnea pe acelasi plan cu imparatul Caligula, cel care si-a facut calul consul al Romei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )