Libnet.ro
UNICEF

21:00

LISTA NOULUI GUVERN, PE SURSE! EI sunt MINISTRII care se vor regasi in urmatorul EXECUTIV (VIDEO)

B1 B1,
LISTA NOULUI GUVERN, PE SURSE! EI sunt MINISTRII care se vor regasi in urmatorul EXECUTIV (VIDEO)

PSD si ALDE au intrat in linie dreapta cu formarea guvernului Grindeanu dupa ce social democratul a fost nominalizat premier. Surse din cadrul PSD au oferit deja cateva indicii cu privire la ministrii. continuă pe B1

Dragnea anunta ca lista noului Cabinet este gata; ALDE va primi patru ministere

Lista noului Cabinet este gata, urmand ca acesta sa aiba in componenta opt femei, iar patru ministere vor fi alocate ALDE, a declarat luni liderul PSD Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

CALENDARUL iNVESTIRII NOULUI GUVERN: Depunerea juramantului in 4 ianuarie, la ora 19.00, iar la ora 21.00, prima sedinta a Executivului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa, calendarul convenit de PSD-ALDE pentru instalarea noului Guvern, propunerea celor doua partide, care va fi transmisa si.

Liderul social-democratilor a anuntat care va fi calendarul convenit de PSD-ALDE pentru instalarea noului Guvern

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, care va fi calendarul convenit de PSD-ALDE pentru instalarea noului Guvern.

VINE BARZA in 2017! Cine sunt VEDETELE care devin mamici in Noul An (FOTO)

Daca in 2016 foarte multe vedete au devenit parinti, in Noul An barza paresa fie mult mai ocupata decat anul precedent, lista vedetelor care vor naste in 2017 fiind la fel de.

Dragnea, Tariceanu si Constantin urmeaza sa aiba o intalnire pentru a stabili ministerele care vor reveni ALDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa se intalneasca, luni dupa-amiaza sau cel tarziu marti dimineata, cu copresedintii ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, pentru a stabili ministerele care vor reveni acestui partid, discutiile de la acest moment indicand faptul ca Alianta Liberalilor si Democratilor ar urma sa primesca trei portofolii pline si unul de ministru delegat, potrivit news. ro.

Dacian Ciolos paseaza noului guvern problemele bugetarilor. Cresterile salariale de anul acesta, complicat de gestionat

Marirea cu 15% a veniturilor bugetarilor ar putea duce la depasirea deficitului bugetar impus de Uniunea Europeana de 3% din PIB. Mai mult, nu e clar de unde vor proveni banii.

Posibil calendar al investirii noului Guvern. Pe 4 ianuarie va avea loc audierea ministrilor in Parlament, iar pe 5 ianuarie se va reuni plenul

Potrivit unui posibil calendar al Partidului Social Democrat, noul Guvern ar putea fi investit de Parlament pana in 5 ianuarie. Potrivit acestuia, joia viitoare ar urma sa fie dat votul in plenul reunit al Parlamentului pentru Cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

Trei tineri antreprenori creeaza un soft cu care vor sa cucereasca piata imobiliara

Trei tineri antreprenori vor sa cucereasca piata imobiliara cu un nou soft, care ajuta agentii imobiliari sa economiseasca timp prin automatizarea unor activitati. Intr-un interviu acordat Wall-Street. ro, Dumitru Sirbu, unul dintre fondatorii CRM REBS,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )