Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvern: Norme metodologice mai clare pentru administrarea datoriei publice guvernamentale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvern: Norme metodologice mai clare pentru administrarea datoriei publice guvernamentale

Guvernul a adoptat o Hotarare prin care se modifica si se completeaza unele prevederi din Normele metodologice de aplicare a OUG nr. 64/2007 privind datoria publica, aprobate prin HG nr. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat unele norme metodologice pentru administrarea datoriei publice guvernamentale

Guvernul a adoptat o Hotarare prin care se modifica si se completeaza unele prevederi din Normele metodologice de aplicare a OUG nr. 64/2007 privind datoria publica, aprobate prin HG nr. In conformitate cu prevederile legale, Ministerul Finantelor Publice este singurul administrator al datoriei publice guvernamentale.

O viata mai buna pentru familie: Motivul pentru care condamnatii pentru coruptie au calcat stramb/ Studiu

Potrivit unui studiu dat publicitatii de Ministerul Justitiei, condamnatii pentru coruptie din Romania au avut o motivatie serioasa atunci cand au incalcat legea: un trai mai bun pentru familie, si in niciun.

STS a mai primit un premiu international pentru administrarea sistemului 112

Centrul 112 Bucuresti 65474; Ilfov al Serviciului de Telecomunicatii Speciale a primit premiul pentru Cel mai bun Centru de Preluare Apeluri de Urgenta 112 din UE, in cadrul Galei anuale a Asociatiei Europene a Numarului de Urgenta EENA), care a avut loc miercuri, informeaza Agerpres.

Sorin Oprescu vrea o legislatie mai flexibila pentru Capitale

Primarul Bucurestiului Sorin Oprescu a declarat, la Reuniunea Primarilor Capitalelor Europene din statele membre UE de la Viena, ca este nevoie de o legislatie flexibila pentru capitale, de la care se asteapta solutiile, insa sunt cele mai ingradite, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )