Libnet.ro
UNICEF

22:00

Guvernul acorda ajutoare sociale pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim

Antena3 Antena3,
Guvernul acorda ajutoare sociale pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa acorde ajutoare sociale pentru 522 de angajati Oltchim, al caror venit mediu lunar pe membru de familie este mai mic decat 786 lei si care nu detin in proprietate alte. continuă pe Antena3

Surse: Guvernul acorda ajutoare pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa acorde ajutoare sociale pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim OLT), au declarat surse oficiale, relateaza sursele de presa.

Guvernul a DECIS: 500 de angajati Oltchim vor primi AJUTOARE SOCIALE.

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa acorde ajutoare sociale pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim OLT), au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. In cadrul combinatului Oltchim lucreaza 3. 353 angajati. Saptamana trecuta, ministrul Muncii a precizat ca Guvernul va acorda ajutoare sociale la Oltchim doar angajatilor care incaseaza mai putin decat salariul mediu pe economie si dupa ce va verifica, cu ajutorul primarilor, veniturile totale ale acestora si bunurile mobile si .

Guvernul aproba ajutoarele sociale pentru angajatii Oltchim

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un pachet de ajutoare sociale pentru aproximativ 500 dintre angajatii Oltchim.

Aproximativ 500 de angajati ai Oltchim vor primi ajutor social din partea Guvernului

Guvernul a aprobat actul normativ prin care aproximativ 500 de angajati ai Oltchim vor primi ajutor social. Angajatii in cauza vor primi 1. 400 de lei, in doua transe. Potrivt Mediafax, saptamana trecuta,.

Ponta: Nu voi da bani publici pentru 3.500 de revolutionari FALSI facuti de George Costin.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca una dintre bombele cu ceas lasate de guvernarea PDL e reprezentata de problema revolutionarilor, el aratand ca nu va da bani publici pentru 3. 500 de revolutionari falsi facuti de fostul secretar de stat George Costin, relateaza Mediafax. O alta bomba e cea a revolutionarilor facuti pe banda rulanta de Costin, care e la inchisoare. A dat 3. 500 de certificate eliberate in mod fraudulos. E neplacut sa am manifestatii in fata partidului, in fata .

Guvernul a aprobat un ajutor de urgenta pentru 522 de angajati ai Oltchim

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri acordarea de ajutoare de urgenta pentru 522 de salariati ai Oltchim. Fiecare persoana va primi cate 1. 400 lei, in doua transe, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Andrei Zaharescu. La Oltchim lucreaza peste 3. 000 de persoane.

Luni se acorda Premiul Nobel pentru Medicina.

Sezonul 2012 al Premiilor Nobel se deschide luni cu premiul pentru medicina, dar prestigiosul premiu pentru pace si cel pentru literatura, atribuite la sfarsitul saptamanii, starnesc cel mai mare interes, informeaza Agerpres. Luni, in jurul orei 09:30 GMT 11:30 ora Romaniei), se va anunta cine ii succede americanului Bruce Beutler, francezului Jules Hoffmann si canadianului Ralph Steinman, recompensati pentru activitatea lor privind sistemul imunitar, si va deveni laureatul din 2012 al .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )