Libnet.ro
UNICEF

07:45

Guvernul a DECIS: 500 de angajati Oltchim vor primi AJUTOARE SOCIALE.

România Liberă România Liberă,
Guvernul a DECIS: 500 de angajati Oltchim vor primi AJUTOARE SOCIALE.

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa acorde ajutoare sociale pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim OLT), au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. In cadrul combinatului Oltchim lucreaza 3. 353 angajati. Saptamana trecuta, ministrul Muncii a precizat ca Guvernul va acorda ajutoare sociale la Oltchim doar angajatilor care incaseaza mai putin decat salariul mediu pe economie si dupa ce va verifica, cu ajutorul primarilor, veniturile totale ale acestora si bunurile mobile si . continuă pe România Liberă

Aproximativ 500 de angajati ai Oltchim vor primi ajutor social din partea Guvernului

Guvernul a aprobat actul normativ prin care aproximativ 500 de angajati ai Oltchim vor primi ajutor social. Angajatii in cauza vor primi 1. 400 de lei, in doua transe. Potrivt Mediafax, saptamana trecuta,.

Surse: Guvernul acorda ajutoare pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa acorde ajutoare sociale pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim OLT), au declarat surse oficiale, relateaza sursele de presa.

Guvernul acorda ajutoare sociale pentru aproximativ 500 de angajati Oltchim

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa acorde ajutoare sociale pentru 522 de angajati Oltchim, al caror venit mediu lunar pe membru de familie este mai mic decat 786 lei si care nu detin in proprietate alte.

Liviu Pop: Salariatii de la Oltchim isi vor primi in cursul zilei de luni banii cuveniti

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat luni, la Arad, ca in cursul zilei de astazi salariatii de la Oltchim isi vor primi 40% din sumele restante cuvenite ca salarii, scrie Agerpres. Dupa.

Campeanu: Mamele vor primi indemnizatiile majorate in noiembrie pentru octombrie.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, luni, ca mamele isi vor primi indemnizatiile majorate in luna noiembrie pentru luna octombrie, potrivit Mediafax. Sunt foarte bucuroasa ca a fost promulgata legea si in sfarsit s-a rezolvat si problema mamicilor pentru ca erau ultimele care au ramas fara sa li se reintregeasca drepturile pe care le-au avut. Legea intra in vigoare in momentul in care este promulgata in Monitorul Oficial, iar banii vor fi primiti in noiembrie pentru octombrie si .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )