Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a alocat agricultorilor 349,4 milioane de lei pentru achizitionarea motorinei

B1 B1,
Guvernul a alocat agricultorilor 349,4 milioane de lei pentru achizitionarea motorinei

Guvernul Grindeanu a alocat 349,4 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat, in acest an, pentru reducerea accizei la motorina folosita in agricultura.Sprijinul de care beneficiaza agricultorii. continuă pe B1

Guvernul aloca agricultorilor 349,4 milioane de lei pentru achizitionarea motorinei

Guvernul a alocat, printr-o hotarare aprobata joi, suma de 349,4 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat, in anul 2017, pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.

CFR a semnat contracte de 11,7 milioane lei pentru evaluarea imobilelor din zona santierelor Brasov-Simeria

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA si Asocierea S. Cornel and Cornel TOPOEXIM S. Cimpeanu si Asociatii, S. GEOTER Proiect S. si S. au semnat contractele pentru intocmirea documentatiilor cadastrale si de evaluare a imobilelor afectate de proiectul de utilitate publica Reabilitarea liniei de cale ferata Brasov - Simeria, subsectiunile Brasov - Apata si Cata - Sighisoara, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Consilierii locali s-au razgandit. Au alocat 1,8 milioane de lei pentru echipa de rugby

Echipa de rugby CSM Stiinta Remin Baia Mare va primi cele 1,8 milioane de lei, dupa ce consilierii locali au aprobat, in cele din urma, alocarea banilor. Propunerea de hotarare de consiliu a fost reluata in cadrul sedintei extraordinare, dupa ce, in urma cu trei zile, aceeasi propunere nu a fost votata in acelasi for.

Consilierii locali s-au razgandit. Au alocat 1,8 milioane de lei pentruechipa de rugby

Echipa de rugby CSM Stiinta Remin Baia Mare va primi cele 1,8 milioanede lei, dupa ce consilierii locali au aprobat, in cele din urma, alocareabanilor. Propunerea de hotarare de consiliu a fost reluata in cadrul sedinteiextraordinare, dupa ce, in urma cu trei zile, aceeasi propunere nu a fostvotata in acelasi for.

Primaria Suceava va aloca 1,3 milioane de lei pentru bisericile din oras

Jumatate de milion de lei va ajunge la Catedrala din Suceava, cel mai mare lacas ortodox de cult din provincie, care ar urma sa fie folosit pentru pictura interioara a unitatii de cult. Restul banilor se vor imparti intre alte 16 biserici din oras care vor primi intre 30 si 100 de mii de lei.

Toti indicii BVB au scazut, pe un rulaj redus, de 17,5 milioane lei

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 17,5 milioane de lei 3,85 milioane euro), inferior celui din sedinta de vineri, de 47,5 milioane lei.

Perchezitii la firme de colectare a deseurilor feroase si neferoase, in Olt si alte trei judete. Prejudiciu de 14 milioane lei

Politisti din cadrul inspectoratelor Olt, Dolj, Giurgiu si Ilfov desfasoara in aceasta dimineata 50 de perchezitii in cele patru judete, la firme specializate in colectarea deseurilor feroase si neferoase, anchetandu-se fapte penale care au dus la o evaziune fiscala de 14 milioane lei.

Nestle Romania a avut o cifra de afaceri de 750 milioane lei

Compania Nestle Romania a avut, anul trecut, o cifra de afaceri de 750 milioane lei, in crestere de 13% fata de cea din 2015.

Proiect de OUG: Guvernul vrea sa permita autoritatilor locale, prin derogare de la Legea finantelor publice, sa imprumute pana in 500 de milioane de lei de la Trezoreria Statului

Guvernul va discuta in sedinta de joi un proiect de Ordonanta de Urgenta care va permite autoritatilor locale sa contracteze  imprumuturi din venituri din privatizare, inregistrate in contul curent general al Trezoreriei Statului, in limita sumei de 500 milioane de lei, pentru asigurarea confinantarii proiectelor din fonduri europene. Motivul invocat este ca autoritatile administratiei publice locale inregistreaza intarzieri sau chiar se afla in blocaj, ca urmare a lipsei de resurse financiare in bugetele locale.

UPDATE Guvernul a aprobat un proiect de OUG care permite autoritatilor locale, prin derogare de la Legea finantelor publice, sa imprumute pana in 500 de milioane de lei de la Trezoreria Statului

Guvernul va discuta in sedinta de joi un proiect de Ordonanta de Urgenta care va permite autoritatilor locale sa contracteze  imprumuturi din venituri din privatizare, inregistrate in contul curent general al Trezoreriei Statului, in limita sumei de 500 milioane de lei, pentru asigurarea confinantarii proiectelor din fonduri europene. Motivul invocat este ca autoritatile administratiei publice locale inregistreaza intarzieri sau chiar se afla in blocaj, ca urmare a lipsei de resurse financiare in bugetele locale. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )