Libnet.ro
UNICEF

07:30

Guvernul a alocat din nou bani primariilor, de aceasta data peste 4,5 milioane euro

Adevărul Adevărul,
Guvernul a alocat din nou bani primariilor, de aceasta data peste 4,5 milioane euro

Guvernul a alocat din nou bani pentru unitati administrativ-teritoriale, de aceasta data in cuantum total de 20 milioane lei peste 4,5 milioane euro), pentru cheltuieli urgente in sezonul rece, prin suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei Publice, din Fondul de rezerva bugetara, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Alburnus Maior: Guvernul aduce din nou cianura in Parlament

Guvernul nu a abandonat planul de distrugere a Rosiei Montane si vizeaza printr-o noua initiativa legislativa relansarea mineritului cu cianuri in Romania, avertizeaza asociatia Alburnus Maior.

Hezbollah acuza din nou Israelul de spionaj asupra Libanului

Un deputat al Hezbollahului siit libanez a acuzat din nou, ieri, Israelul ca spioneaza Libanul, inclusiv ambasadele si forta interimara ONU din aceasta tara.

Vine, vine, vine Black Friday, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca e Black Friday de aia! Sunteti la fel de confuzi ca si mine? Ei bine e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 Doi! Anul acesta fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau mai bine zis pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea. La altii se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Vine, vine, vine Black Friday 2013, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca este Black Friday 2013 iar Sunteti la fel de confuzi ca mine? Ei bine, e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 2! Anul acesta, fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau, mai bine zis, pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea magazinelor. La altele, se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine, majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Corneliu Vadim Tudor, din nou presedinte PRM.

Corneliu Vadim Tudor este din nou presedinte al Partidului Romania Mare, prin decizia Tribunalului Bucuresti. Decizia nu e definitiva. La 27 iulie, in cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia, s-a hotarat excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, inregistrandu-se doar patru voturi impotriva si trei abtineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegati prezenti. Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales in functia de presedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele .

Paula Seling si Ovi, din nou impreuna pentru Eurovision?

Paula Seling si Ovi ar putea participa din nou la Eurovision. Cei doi artisti au intrat in studio pentru a inregistra un nou duet, avand ajutorul unor producatori scandinavi.

UPDATE Ford Romania va opri din nou productia la Craiova, 7 zile in decembrie. O lista cu concedieri individuale e deschisa pana pe 11 decembrie

Ford Romania va opri in luna decembrie productia de motoare si automobile timp de sapte zile deci ambele sectii: motoare, autovehicule), iar fabricatia de automobile va fi oprita doua zile si in ianuarie, insa nu si cea de motoare, a declarat pentru 0-100. ro Ana-Maria Timis, purtator de cuvand al Ford Romania. Aceste masuri sunt luate pentru adaptarea productiei la cererea de pe piata si vine dupa ce in noiembrie fabricatia de masini a fost oprita 13 zile si cea de motoare 8 zile fiind pentru prima data cand uzina de motoare a fost trasa pe linie moarta. UPDATE: 12:05 O lista cu concedieri individuale este deschisa pana pe data de 11 decembrie, iar angajatii care doresc sa paraseasca Ford Romania se pot inscrie pe ea. Aceasta nu este o noutate, fiind a treia lista de acest gen facuta de Ford in ultimii trei ani, fiind o politica a companiei.

Ford Romania va opri din nou productia la Craiova, 7 zile in decembrie

Ford Romania va opri in luna decembrie productia de motoare si automobile timp de sapte zile deci ambele sectii: motoare, autovehicule), iar fabricatia de automobile va fi oprita doua zile si in ianuarie, insa nu si cea de motoare, a declarat pentru 0-100. ro Ana-Maria Timis, purtator de cuvand al Ford Romania. Aceste masuri sunt luate pentru adaptarea productiei la cererea de pe piata si vine dupa ce in noiembrie fabricatia de masini a fost oprita 13 zile si cea de motoare 8 zile fiind pentru prima data cand uzina de motoare a fost trasa pe linie moarta.

Anca Bucur, din nou pe podium si casatorita in Las Vegas

Anca Bucur, detinatoarea a doua titluri Miss Fitness Universe, s-a clasat pe locul trei intr-un recent concurs international, dupa care s-a casatorit cu alesul ei, Dragos Ionescu, intr-o capela din Las Vegas. Nunta va avea loc anul viitor.

Clasamentul coeficientilor UEFA. Romania, din nou in carti pentru doua echipe in Champions League

Romania ocupa in prezent locul sase in clasamentul coeficientilor din acest sezon, cu o medie de 6. 625 puncte, si locul 15 in ierarhia cumulata a ultimelor cinci sezoane. Locurile 13-15 la finalul actualului sezon asigura prezenta cu doua echipe in UEFA Champions League si trei in Europa League, in sezonul 2015/2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )