Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul da amnistie fiscala pentru datornici. Care sunt conditiile

Playtech Playtech,
Guvernul da amnistie fiscala pentru datornici. Care sunt conditiile

Guvernul pregateste o amnistie fiscala. De ea ar urma sa beneficieze, insa, companiile de la stat. Cele private ar urma sa fie stimulate cu o serie de masuri ramase, deocamdata, neclare. Pachetul legislativ va fi prezentat in luna mai. Cel putin asa a declarat ministrul Finantelor. Aflat in Bistrita, Eugen Teodorovici a anuntat intr-o conferinta . continuă pe Playtech

Guvernul da amnistie fiscala pentru datornici. Care sunt conditiile

Guvernul pregateste o amnistie fiscala. De ea ar urma sa beneficieze, insa, companiile de la stat. Cele private ar urma sa fie stimulate cu o serie de masuri ramase, deocamdata, neclare. Pachetul legislativ va fi prezentat in luna mai. Cel putin asa a declarat ministrul Finantelor. Aflat in Bistrita, Eugen Teodorovici a anuntat intr-o conferinta [] .

Guvernul acorda trei zile de concediu suplimentar pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare in vitro

Guvernul a aprobat trei zile de concediu suplimentar anual platit pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare in vitro, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu. A fost.

Guvernul acorda trei zile de concediu suplimentar pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare in vitro

Guvernul a aprobat trei zile de concediu suplimentar anual platit pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare in vitro, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu. A fost.

Sorina Pintea: Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, vom contrui spitalele regionale, asa cum am promis

Indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta Iasi au fost aprobati de catre Consiliul Interministerial, anunta Ministerul Sanatatii. Spitalul ar urma sa aiba 850 de paturi in regim de spitalizare continua si 40 paturi pentru spitalizare de zi. Chiar daca exista voci care sunt impotriva si nu isi doresc ca Romania sa reuseasca, noi vom contrui spitalele regionale, asa cum am promis, afirma ministrul Sorina Pintea.

Sondaj |Cateva intrebari pentru cei care pariaza online

Un scurt sondaj pentru cei care joaca online la pariuri sportive sau la cazinou. La fiecare intrebare trebuie sa bifati categoria unde va incadrati. Nu se pot alege variante mutiple, cu exceptia primei intrebari. Dupa ce terminati un set de intrebari, apasati butonul NEXT. in momentul cand ati completat si ultima intrebare cea cu numarul 14), apasati pe butonul SUBMIT. Toate informatiile pe care le oferiti sunt confidentiale si nu vi se cer niciun fel de date personale, precum numele, CNP-ul sau adresa.

TEODOROVICI: Din a doua parte a anului, ne vom imprumuta pentru anii care urmeaza

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Bistrita, ca incepand cu a doua parte a acestui an, tara noastra va incepe sa se imprumute de pe piata externa pentru anii care urmeaza, pentru ca acest lucru s-ar putea face in conditii mai avantajoase pentru tara.

TURCAN, DESPRE REFERENDUM: Lectie pentru cei care cred ca, ajunsi la putere, pot confisca institutiile statului

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca referendumul national din 26 mai va fi o lectie pentru cei care cred ca ajunsi la putere pot confisca institutiile statului si sa se ocupe de interesul personal, in detrimentul celor multi.

Subiectele zilei: Care sunt cele trei clanuri care l-au sustinut pe Dragnea la Curtea Suprema; Cinismul unui chirurg iesean: spaga luata pentru pacientii care mor nu se restituie; Ce cred milenialii despre societate, UE, lume si viata

Cine sunt femeile cu Vuitton din Teleorman, angajate la stat, care zbierau DRAGNEA, PRESEDINTE in fata la iCCJ. Alcea Cristiana - consilier judetean CJ Teleorman. Popescu: Sa candideze pentru inca un mandat ar fi un gest deplasat si arogant din partea lui Augustin Lazar. Augustin Lazar nu a fost un tortionar, a fost pur si simplu un procuror.

Director Agentia pentru Resurse Minerale: Sunt peste 200 de miliarde de metri cubi de gaze in Marea Neagra, care vor asigura peste 60% din productia Romaniei din 2030

Peste 200 de miliarde de metri cubi de gaze s-ar afla in Marea Neagra, sustine Sorin Gal, director in cadrul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM). Sorin Gal a mai avansat aceasta cifra si in urma cu un an. Reprezentantul ANRM crede ca din 2030, peste 60% din productia de gaze a Romaniei va asigurata de zacamintele din Marea Neagra.

Faze tari: O noua specie de crocodil preistoric a fost descoperita in Bazinul Hateg; Parintii obsedati de Game of Thrones isi numesc copiii dupa personajele din serial. Care sunt cele mai la moda nume; Un barbat isi da parintii in judecata pentru ca i-au

Un barbat isi da parintii in judecata pentru ca i-au aruncat colectia pornografica. Barbatul si-a actionat parintii in instanta si le cere sa plateasca daune de 76. 000 de euro. Astronomii fac apel la public sa ii ajute sa denumeasca o planeta pitica descoperita in urma cu 12 ani. Timp de 12 ani, astronomii au analizat planeta pitica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )