Libnet.ro
UNICEF

18:15

Guvernul a aprobat dublarea etapizata a alocatiilor de stat pentru copii. Prima majorare, cu 20 %, aferenta lunii august, va fi facuta in septembrie

Adevărul Adevărul,
Guvernul a aprobat dublarea etapizata a alocatiilor de stat pentru copii. Prima majorare, cu 20 %, aferenta lunii august, va fi facuta in septembrie

Guvernul a aprobat, in sedinta de vineri, majorarea cu 20%, incepand cu luna septembrie, a alocatiei de stat pentru copii, aferenta lunii august, iar pentru perioada 2021-2022, Executivul a prevazut cate doua majorari pe an, in lunile ianuarie si iulie. continuă pe Adevărul

Guvernul aproba vineri majorarea alocatiilor DOCUMENT

Guvernul va aproba in sedinta de vineri cresterea alocatiilor de stat pentru copii, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta.

DOCUMENT. Alocatiile pentru copii cresc de la 1 septembrie. Violeta Alexandru a anuntat noile sume

Vesti proaste pentru copii! Ministrul Muncii Violeta Alexandru a prezentat, miercuri, in sedinta de Guvern planul concret al proiectului de ordonanta de urgenta care prevede dublarea alocatiei pentru copii in cuantumul noii legi. Conform acestuia, alocatiile ar urma sa fie marite doar cu 20% de la 1 septembrie.

DOCUMENT Alocatiile pentru copii vor fi majorate treptat, cu cate 20%, pana in iulie 2022 Prima crestere: 1 septembrie

Ministerul Muncii prezinta in sedinta Guvernului de miercuri proiectul de OUG privind majorarea alocatiilor pentru copii, a anuntat ministrul muncii Violeta Alexandru. in conditiile in care nu sunt suficient de multi bani la buget pentru dublarea loc, asa cum prevede legea, Ministerul Muncii propune majorarea lor treptata pana in 2020. Prima crestere ar urma sa aiba loc pe 1 septembrie, cu 20%, a spus Violeta Alexandru. UPDATE Proiectul a fost discutat in prima lectura. Vezi cu cat vor creste alocatiile in fiecare an.

Guvernul a decis sa dubleze alocatiile! in mai multe etape!

Guvernul a pregatit o esalonare in cinci etape egale de majorare a alocatiilor de stat pentru copii,.

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

Guvernul a decis: Alocatiile pentru copii, majorate cu 20% de la 1 septembrie (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexadru, a anuntat miercuri, in debutulsedintei de Guvern, calendarulpropus pentru cresterea alocatiilor pentru copii. Astfel, de la 1 septembrie, alocatiile ar urma sa fie.

Violeta Alexandru: Daca PSD schimba OUG cu alocatiile, se opresc platile pentru copii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avertizat PSD ca daca vrea sa modifice in Parlament OUG privind majorarea alocatiilor, se va ajunge la oprirea platilor pentru copii, potrivit Mediafax. Orice masura ia PSD, inseamna oprirea, blocarea sumelor suplimentare in alocatie, a spus Alexandru.

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air, care sa compenseze lipsa de lichiditati generata de pandemia COVID-19.

FLORIN CITU: Vom incerca sa dublam alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat marti seara ca Executivul va incerca sa dubleze alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt, in conditiile in care va fi o majorare intre 15% si 20% de la 1 august, urmata de o alta, mai substantiala, de la 1 ianuarie 2021 si inca una anul viitor.

Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Elevii pot primi incepand de astazi, 27 iulie, voucherele pentru achizitionarea unui calculator nou. Acestea sunt eliberate de Instectoratele scolare pana pe data de 14 august, dupa ce elevii au depus in prealabil un dosar prin care solicitau eliberarea voucherului. Elevii pot primi de astazi cupoanele de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator nou .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )