Libnet.ro
UNICEF

20:45

Guvernul are din ce in ce mai mult control in justitia din Turcia

Antena3 Antena3,
Guvernul are din ce in ce mai mult control in justitia din Turcia

Parlamentul turc a aprobat un controversat proiect de lege care confera Executivului mai mult control asupra numirii procurorilor si judecatorilor, un deputat fiind spitalizat dupa dezbaterile tensionate. Controlul. continuă pe Antena3

Bitcoin este folosita tot mai mult de muncitorii imigranti

Bitcoin, o moneda digitala creata in 2009 si nereglementata de vreo banca centrala, este folosita tot mai mult de muncitorii imigranti care transfera astfel banii catre locurile din care au plecat, prin urmare sistemul incepe sa fie folosit in scopuri.

Ce sa mananci dupa antrenament, ca sa nu te ingrasi mai mult decat slabesti.

Multe persoane care nu fac sport au impresia ca adeptii exercitiilor fizice sunt mari mancai, ca au apetitul crescut din cauza work-outului. Asa o fi? Doar sportivii de performanta sau cei care vor sa-si mareasca masa musculara mananca mai mult decat un om normal, in perioada antrenamentelor care, in cazul lor, devine stil de viata). Insa un studiu recent arata ca, dimpotriva, efortul fizic reduce pofta de mancare. Asadar, ai un motiv in plus pentru a te apuca de sport, caci cu siguranta nu .

Cristian Cioaca a fost eliberat din inchisoare, sub control judiciar (VIDEO)

Lovitura de teatru in cazul Elodia! Fostul politist Cristian Cioaca, condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale a fost eliberat din inchisoare, vineri seara, sub control judiciar. Decizia de.

Ti-e dor de Flappy Bird? Doua jocuri care te frustra si mai mult

Taiwanezul Dong Nguyen a retras celebrul joc din magazinele de aplicatii, din cauza ca acesta provoca depedenta. V-a prins microbul pasaricii si aveti neaparat nevoie de o doza?.

Ti-e dor de Flappy Bird? Doua jocuri care te vor frustra si mai mult

Taiwanezul Dong Nguyen a retras celebrul joc din magazinele de aplicatii, din cauza ca acesta provoca depedenta. V-a prins microbul pasaricii si aveti neaparat nevoie de o doza?.

Exercitiile fizice de doar cateva minute cu care slabesti cel mai mult.

Multe dintre aparatele cele mai folosite in salile de fitnes sunt eliptice sau stationare, precum bicicletele si benzile de alergat, si iti arata pe ecran cate calorii arzi. Insa nu ai neaparat nevoie de aparate avansate de fitnes pentru a sti cate calorii arzi! Aceste cinci exercitii fizice iti solicita in asa fel musculatura incat arzi multe calorii, lucrandu-ti numerosi muschi in acelasi timp. Partea buna: poti sa le faci si acasa, economisind banii de abonament la sala. Estimarile calorice .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )