Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Cioaca a fost eliberat din inchisoare, sub control judiciar (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Cioaca a fost eliberat din inchisoare, sub control judiciar (VIDEO)

Lovitura de teatru in cazul Elodia! Fostul politist Cristian Cioaca, condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale a fost eliberat din inchisoare, vineri seara, sub control judiciar. Decizia de. continuă pe B1

Fostul politist Cristian Cioaca a iesit din inchisoare.

Fostul politist Cristian Cioaca a iesit, vineri seara, din inchisoare. Cioaca a fost asteptat la iesirea din Penitenciarul Colibasi de o masina si a parasit penitenciarul in jurul orei 19. Curtea de Apel Pitesti a decis, vineri, ca fostul politistul Cristian Cioaca, aflat in arest preventiv pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, poate fi eliberat din inchisoare. Decizia este executorie, in baza noilor prevederi in materie penala. Avocata lui Cristian Cioaca a cerut revocarea .

Cristian Cioaca ar putea fi eliberat din inchisoare.

Curtea de Apel Pitesti a decis ca politistul Cristian Cioaca, judecat pentru ca si-ar fi omorat sotia, pe Elodia Ghinescu, poate fi eliberat din inchisoare, a anuntat avocata lui Cioaca.

Fostul politist Cristian Cioaca va fi eliberat din inchisoare.

Curtea de Apel Pitesti a decis, vineri, ca fostul politistul Cristian Cioaca, aflat in arest preventiv pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, poate fi eliberat din inchisoare. Decizia este executorie, in baza noilor prevederi in materie penala. Avocata lui Cristian Cioaca a cerut revocarea deciziei de arestare preventiva si inlocuirea cu controlul judiciar. E un act de justitie corect. Cred in nevinovatia clientului meu. Salut decizia de azi, ca pe o decizie corecta luata de .

Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare.

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, care ispasea o pedeapsa de trei ani de inchisoare in dosarul Caltabosul, va fi eliberat din inchisoare, conform B1 TV. Anul trecut, Remes a depus o cerere la Tribunalul Maramures pentru a fi eliberat conditionat, sustinand ca a implinit 60 de ani si a efectuat deja o treime din pedeapsa. In dosarul Caltabosul, fostul ministru Ioan Avram Muresan a fost judecat pentru complicitate la cumparare de influenta, in forma continuata, Decebal .

Victor Ponta a semnat decizia prin care Cristian Ghibu este eliberat din functia de secretar de stat la Transporturi

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Cristian Ghibu este eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, relateaza Mediafax. Ghibu a declarat ca si-a dat demisia din motive.

Fostul ministru Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare

Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare, dupa ce magistratii au admis cererea de eliberare conditionata depusa de fostul ministru al Agriculturii. Acesta fusese condamnat la trei ani de inchisoare in.

Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, care ispasea o pedeapsa de trei ani de inchisoare in dosarul Caltabosul, va fi eliberat din inchisoare, dupa ce Tribunalul Maramures a admis cererea de eliberare.

Cristian Cioaca va fi eliberat din inchisoare

Curtea de Apel Pitesti a decis sa il elibereze pe Cristian Cioaca. Penitenciarul urmeaza sa primeasca decizia de eliberare. Cioaca va fi eliberat dupa ce un complet de divergenta al Curtii de Apel Pitesti i-.

Cristian Cioaca a iesit din penitenciar, dupa ce Curtea de Apel Pitesti a decis sa il elibereze

45 - Cristian Cioaca a iesit din penitenciarul Colibasi, dupa ce Curtea de Apel Pitesti a decis vineri sa il elibereze. Vedeti in materialul video de mai sus imagini cu Cristian Cioaca, la iesirea.

Dosarul Reteaua carnii. Omul de afaceri Justin Paraschiv a fost eliberat din arest

Omul de afaceri Justin Paraschiv va fi cercetat in libertate dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) au admis joi recursul acestuia impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti care respinsese initial cererea de eliberare din dosarul in care acesta este acuzat de evaziune fiscala. Decizia este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )