Libnet.ro
UNICEF

22:00

Guvernul Ciolos a primit votul de incredere din partea Parlamentului. Primele declaratii ale premierului

România Liberă România Liberă,
Guvernul Ciolos a primit votul de incredere din partea Parlamentului. Primele declaratii ale premierului

Guvernul Ciolos a fost investit, dupa ce 389 de parlamentari au votat pentru. continuă pe România Liberă

Guvernul Ciolos a primit votul de incredere din partea Parlamentului

Guvernul Ciolos a fost investit, dupa ce 389 de parlamentari au votat pentru.

Guvernul Ciolos a primit votul de incredere al Parlamentului

Guvernul Ciolos a primit marti votul de incredere al Parlamentului, rezultatul fiind de 389 voturi pentru, 115 impotriva si doua voturi anulate. Membrii noului Guvern au depus marti seara si juramantul de investitura in functie.

Turismul, un bagaj pierdut in Guvernul Ciolos: a fost scos din denumirea oricarui minister

Turismul nu se mai regaseste in denumirea niciunui minister in noul guvern propus de premierul desemnat Dacian Ciolos, dupa cum a constatat Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

ACTUALIZAT Parlamentul a votat guvernul tehnocrat. Dacian Ciolos: Prin votul de investitura se face un transfer de legitimitate democratica acum si aici. Acest guvern nu poate sa fie altfel decat si al dumnevoastra

Guvernul format din tehnocrati condus de Dacian Ciolos a primit marti votul de investitura din partea Parlamentului. Noul Guvern a primit 389 de voturi pentru si 115 impotriva, in conditiile in care toate partidele exceptand ALDE, condus de Calin Popescu Tariceanu, au anuntat ca vor vota pentru acest nou executiv. Ciolos a insistat in discursurile sale ca isi doreste ca guvernarea sa fie deschisa catre societatea civila in incercarea de a recastiga increderea cetatenilor, precizand insa ca va avea un dialog permanent si deschis si cu parlamentul. Vezi in articol desfasurarea LIVETEXT a sedintei Parlamentului.

Guvernul Ciolos a depus juramantul la Cotroceni. Iohannis: Acest Guvern este o sansa pentru Romania

Premierul desemnat si votat de Parlament, Dacian Ciolos, a declarat, marti, dupa ce a primit votul de incredere al Parlamentului, ca la ora 19. 00 va depune juramantul la Cotroceni, iar miercuri va avea loc prima sedinta de guvern.

Cand va depune Guvernul Ciolos juramantul la Cotroceni

Premierul desemnat si votat de Parlament, Dacian Ciolos, a declarat, marti, dupa ce a primit votul de incredere al Parlamentului, ca la ora 19. 00 va depune juramantul la Cotroceni, iar miercuri va avea loc prima sedinta de guvern.

Ce sanse are guvernul lui Dacian Ciolos sa primeasca votul de investitura din partea Parlamentului

In ciuda scandalului din jurul Cristinei Guseth, guvernul lui Dacian Ciolos are sanse mari sa primeasca votul de investitura din partea Parlamentului. Pana acolo, inlocuitorul Cristinei Guseth, dar si Vasile.

Dacian Ciolos: Decizia de a o retrage pe Cristina Guseth de la portofoliul Justitiei am luat-o impreuna, dupa o discutie cu dansa

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca decizia de a retrage propunerea Cristinei Guseth la functia de ministru al Justitiei a fost una luata impreuna, dupa o discutie cu aceasta. Am avut o discutie cu dansa si impreuna am luat aceasta decizie, a spus Ciolos, dupa ce cabinetul sau a primit votul de investitura din partea Parlamentului.

Ce a postat Victor Ponta pe Facebook in timp ce Guvernul Ciolos primea votul de incredere in Parlament

In urma cu o ora, in timp ce Guvernul Ciolos primea votul de incredere in Parlament, Victor Ponta a postat pe contul sau oficial de Facebook linkurile catre doua articole de presa. Unul dintre articole facea.

Marele risc pe care ni-l asumam cu Guvernul Ciolos

Guvernul Ciolos are oameni cu scoli inalte, cu performante profesionale dovedite, cu cariere in spate, unele chiar in institutii internationale. Cu toate acestea, un sentiment de ingrijorare ar trebuie sa ne cuprinda: ce vor face de maine toti acesti oameni in care acum, pe buna dreptate, investim atata incredere? .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )