Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va fi condus de vicepremierul Gabriel Oprea in urmatoarele patru zile

Antena3 Antena3,
Guvernul va fi condus de vicepremierul Gabriel Oprea in urmatoarele patru zile

Guvernul va fi condus de vicepremierul Gabriel Oprea in urmatoarele patru zile. Victor Ponta si-a delegat atributiile pana pe 19 iunie, din cauza problemelor de sanatate. Ponta s-a internat intr-o clinica din. continuă pe Antena3

Vicepremierul Gabriel Oprea preia pana vineri atributiile premierului Victor Ponta

Vicepremierul pentru securitate nationala Gabriel Oprea, ministru de Interne, va prelua temporar atributiile premierului Victor Ponta privind conducerea operativa a activitatii Guvernului, se arata intr-o decizie a prim-ministrului publicata luni dupa-amiaza in Monitorul Oficial, partea I, nr. Oprea il va inlocui pe Ponta la Palatul Victoria incepand de marti si pana vineri inclusiv.

Gabriel Oprea a preluat, TEMPORAR, atributiile premierului Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea, vicepremier in Guvernul Ponta, a preluat, luni, atributiile premierului Victor Ponta dupa ce acesta s-a internat, luni, in Turcia pentru a se opera la genunchi.

Gabriel Oprea, intrebat cum ar vota UNPR la o noua motiune de cenzura: La fel. Adica nu vom vota

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa daca in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca UNPR nu va vota, informeaza.

Gabriel Oprea: Cu Klaus Iohannis am avut doar intalniri institutionale. Despre majoritate am vorbit cu Blaga, Gorghiu, Petrache. Raspunsul meu a fost ca nu pot sa ies dintr-o majoritate, fiindca mi-am dat cuvantul

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, in cadrul unui interviu pentru PRO TV, ca a avut doar intalniri institutionale cu presedintele Klaus Iohannis, iar singurele discutii.

Gabriel Oprea: Daca as fi in locul lui Victor Ponta, mi-as da demisia

Vicepremierul Gabriel Oprea, omul care poate schimba oricand majoritatea parlamentara prin votul alesilor UNPR, a declarat ca, daca ar fi in situatia premierului Victor Ponta, ar demisiona.

Ion Cristoiu: Asistam la o operatiune de preparare a lui Gabriel Oprea, care este pregatit pentru electoratul lui Iohannis (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat ca Romania asista in prezent la o operatiune de pregatire a lui Gabriel Oprea in functia de prim ministru, in contextul in care Victor Ponta este uzat din punct de vedere.

Ce ascunde demonstratia de forta a lui Gabriel Oprea

Victor Ponta ramane la Palatul Victoria dupa respingerea motiunii de cenzura, dar raporturile de forte din interiorul coalitiei de guvernare incep sa se reaseze. Liderul UNPR, Gabriel Oprea, de care depinde majoritatea parlamentara, castiga teren si pare ca dicteaza deciziile coalitiei.

Gabriel Oprea dezvaluie CUM va vota UNPR la urmatoarea motiune de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa in cazul in care in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca Uniunea va proceda la fel ca la ultima.

Gabriel Oprea spune ca se retrage de la guvernare daca se modifica pe furis Codul Penal

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, el spunand ca le-a transmis acest lucru si premierului Victor Ponta si PSD.

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare. intr-un interviu televizat, liderul UNPR a spus ca, daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, se va retrage din Guvern. Afirmatia acestuia vine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )