Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gabriel Oprea: Cu Klaus Iohannis am avut doar intalniri institutionale. Despre majoritate am vorbit cu Blaga, Gorghiu, Petrache. Raspunsul meu a fost ca nu pot sa ies dintr-o majoritate, fiindca mi-am dat cuvantul

B1 B1,
Gabriel Oprea: Cu Klaus Iohannis am avut doar intalniri institutionale. Despre majoritate am vorbit cu Blaga, Gorghiu, Petrache. Raspunsul meu a fost ca nu pot sa ies dintr-o majoritate, fiindca mi-am dat cuvantul

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, in cadrul unui interviu pentru PRO TV, ca a avut doar intalniri institutionale cu presedintele Klaus Iohannis, iar singurele discutii. continuă pe B1

Oprea: Cu Iohannis am avut doar intalniri institutionale, despre o alta majoritate am discutat cu Blaga, Gorghiu, Petrache

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, la PRO TV, ca a avut doar intalniri institutionale cu presedintele Klaus Iohannis si a dezvaluit ca singurele discutii despre o alta majoritate parlamentara si o implicare a sa intr-un viitor guvern au fost purtate cu liderii PNL Vasile Blaga, Alina Gorghiu si Marian Petrache.

Gabriel Oprea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: N-a semnat nimic, sunt doar discutii. Nu este nimic oficial, ca sa fie foarte clar

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a vorbit, joi, in cadrul unui interviu pentru Adevarul, despre informatia aparuta inn spatiul public in urma cu o zi, potrivit careia Robert Cazanciuc va trece.

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, amenintat cu moartea in scandalul DGIPI (VIDEO)

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a fost amenintat cu moartea in scandalul urias aparut in PSD in 2009 pe marginea sefului serviciului DGIPI, informeaza B1 TV. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre Oprea.

Gabriel Oprea: O sustin total pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA/ Nu revin in PSD, mi s-a propus fuziunea si acum/ Nu neg ca avem interes pentru Ministerul Justitiei, nu e nimic oficial

Gabriel Oprea, omul momentului dupa ce l-a transferat de la PSD in UNPR pe ministrul Justitiei, a declarat joi la Adevarul ca o sustin total pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA. Oprea a mai relatat in interviu ca a primit amenintari cu moartea in 2009, cand nu a vrut sa instaleze mafia la Ministerul de Interne. Oprea a confirma ca PSD i-a propus fuziunea insa nu are cum se revina in PSD.

Gabriel Oprea, la intalnirea cu ministrul de Interne din Republica Moldova: Combaterea criminalitatii organizate transfrontaliere ramane o prioritate pentru cele doua ministere (VIDEO)

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea l-a primit joi la bucuresti pe omologul sau moldovean, Oleg Balan. in cadrul unei conferinte de presa comune, sustinuta lsa sediul MAI, Gabriel Oprea a precizat ca una dintre.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Gabriel Oprea: Suntem la inceputul unei crize politice. Victor Ponta este un om in care eu am incredere (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi ca Romania se afla la inceputul unei crize politice, lucru care nu este benefic pentru tara noastra. Totusi, Oprea sustine ca are in continuare incredere in.

Ce ascunde demonstratia de forta a lui Gabriel Oprea

Victor Ponta ramane la Palatul Victoria dupa respingerea motiunii de cenzura, dar raporturile de forte din interiorul coalitiei de guvernare incep sa se reaseze. Liderul UNPR, Gabriel Oprea, de care depinde majoritatea parlamentara, castiga teren si pare ca dicteaza deciziile coalitiei.

Gabriel Oprea, intrebat cum ar vota UNPR la o noua motiune de cenzura: La fel. Adica nu vom vota

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa daca in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca UNPR nu va vota, informeaza.

Gabriel Oprea dezvaluie CUM va vota UNPR la urmatoarea motiune de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa in cazul in care in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca Uniunea va proceda la fel ca la ultima.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )