Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriel Oprea: Daca as fi in locul lui Victor Ponta, mi-as da demisia

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea: Daca as fi in locul lui Victor Ponta, mi-as da demisia

Vicepremierul Gabriel Oprea, omul care poate schimba oricand majoritatea parlamentara prin votul alesilor UNPR, a declarat ca, daca ar fi in situatia premierului Victor Ponta, ar demisiona. continuă pe Adevărul

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal:I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie. Pe noi ne pierd de parteneri

Liderul UNPR Gabriel Oprea a amenintat cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament si spune ca i-a transmis si premierului Victor Ponta si PSD-ului acest lucru.

Gabriel Oprea spune ca se retrage de la guvernare daca se modifica pe furis Codul Penal

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, el spunand ca le-a transmis acest lucru si premierului Victor Ponta si PSD.

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, el spunand ca le-a transmis acest lucru si premierului Victor Ponta.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Gabriel Oprea: Suntem la inceputul unei crize politice. Victor Ponta este un om in care eu am incredere (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi ca Romania se afla la inceputul unei crize politice, lucru care nu este benefic pentru tara noastra. Totusi, Oprea sustine ca are in continuare incredere in.

Gabriel Oprea la Sinteza Zilei: il sustin total pe Victor Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea este invitatul lui Mihai Gadea, joi, la Sinteza Zilei. Liderul UNPR discuta pe cele mai fierbinti subiecte ale scenei politice. N-am daramat niciun Guvern din care am facut parte.

Ce ascunde demonstratia de forta a lui Gabriel Oprea

Victor Ponta ramane la Palatul Victoria dupa respingerea motiunii de cenzura, dar raporturile de forte din interiorul coalitiei de guvernare incep sa se reaseze. Liderul UNPR, Gabriel Oprea, de care depinde majoritatea parlamentara, castiga teren si pare ca dicteaza deciziile coalitiei.

Gabriel Oprea, intrebat cum ar vota UNPR la o noua motiune de cenzura: La fel. Adica nu vom vota

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa daca in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca UNPR nu va vota, informeaza.

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare. intr-un interviu televizat, liderul UNPR a spus ca, daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, se va retrage din Guvern. Afirmatia acestuia vine.

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, amenintat cu moartea in scandalul DGIPI (VIDEO)

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a fost amenintat cu moartea in scandalul urias aparut in PSD in 2009 pe marginea sefului serviciului DGIPI, informeaza B1 TV. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre Oprea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )