Libnet.ro
UNICEF

21:15

Guvernul va cumpara 600 de microbuze scolare pentru primarii care nu pot angaja soferi

B1 B1,
Guvernul va cumpara 600 de microbuze scolare pentru primarii care nu pot angaja soferi

Guvenul va cumpara 600 de noi microbuze scolare, insa blocarea posturilor in administratia publica locala face ca primariile care vor beneficia de masini sa nu poata angaja si soferii care sa le. continuă pe B1

Guvernul va cumpara 600 de microbuze scolare, insa pentru primarii care nu pot angaja soferi

Guvenul va cumpara 600 de noi microbuze scolare, insa blocarea posturilor in administratia publica locala face ca primariile care vor beneficia de masini sa nu poata angaja si soferii care sa le.

Radu Tudor: Dan Voiculescu trebuie dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Radu Tudor: Dan Voiculescu a fost dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Antonescu: Sustin ideea unei legi de aminstie pentru primarii in conflict de interese ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la RTV, ca sustine ideea unei legi de aministie in legatura cu alesii locali in cazul carora ANI a sesizat un conflict de interese de tip public-public, iar in situatia incompatibilitatilor, un recurs in interesul legii al MJ, transmite Mediafax. Eu cred ca trebuie gasita o rezolvare si pentru situatiile trecute, pentru ca acesti oameni nu pot fi scosi din locurile in care au fost alesi de cetateni pentru ca unii dintre ei .

Guvernul a trimis un avion pentru repatrierea celor doi militari romani decedati in Afganistan

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Guvernul a trimis un avion pentru repatrierea celor doi militari romani care si-au pierdut viata, duminica, in Afganistan. Am discutat cu ministrul Apararii si,.

Pamantul, amenintat de o cometa: SUA si Rusia fac provizii pentru dezastrul care va lovi omenirea dupa 1 octombrie

Marile puteri ale lumii se pregatesc pentru un dezastru la nivel planetar. Potrivit unui site de specialitate, in ultimele zile, autoritatile din mai multe tari au luat masuri ciudate. Totul, din cauza unei comete.

PDL propune facilitati fiscale pentru investitorii care sustin burse profesionale

PDL a depus, astazi, o initiativa legislativa de stimulare a invatamantului profesional, universitar si a cercetarii stiintifice prin modificarea Codului Fiscal astfel incat cheltuielile cu bursele acordate elevilor si studentilor de catre mediul privat sa devina deductibile, in conditia in care se obtine o certificare de competenta in domeniul de activitate a angajatorilor, potrivit unui comunicat de presa.

Ovidiu Cuncea: in Parlament ar trebui sa se discute despre marirea bugetului pentru filmele care aduc premii acestei tari

Actorul Ovidiu Cuncea a comentat, in emisiunea Sinteza Zilei, criticile pe care deputatul Victor Cristea le-a adus filmului Pozitia Copilului. in Parlament ar trebui sa se discute despre marirea bugetului.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )