Libnet.ro
UNICEF

22:31

Guvernul estimeaza ca inflatia va creste pana la 5% la sfarsitul anului, din cauza secetei

Adevărul Adevărul,
Guvernul estimeaza ca inflatia va creste pana la 5% la sfarsitul anului, din cauza secetei

Inflatia va creste pana la circa 5 la suta la sfarsitul anului, ca urmare a efectelor secetei asupra preturilor la alimente si exista incertitudini cu privire la impactul final al secetei asupra PIB, se precizeaza in Raportul privind situatia economica si bugetara pe anul 2012, dat miercuri publicitatii. continuă pe Adevărul

Guvern: Inflatia va creste pana la 5% la sfarsitul anului, seceta poate afecta si PIB-ul

Inflatia va creste pana la circa 5% la sfarsitul anului, ca urmare a efectelor nefavorabile ale secetei asupra preturilor la alimente, precizeaza un raport al Guvernului referitor la situatia economica a.

Raport Guvern: Inflatia va creste pana la 5%, seceta poate afecta si produsul intern brut.

Inflatia va creste pana la circa 5% la sfarsitul anului, ca urmare a efectelor nefavorabile ale secetei asupra preturilor la alimente, existand si incertitudini legate de impactul final al secetei asupra produsului intern brut, se arata in raportul Guvernului privind situatia economica pe anul 2012, potrivit Mediafax. Inflatia va creste pana la circa 5% la sfarsitul anului, ca urmare a efectelor nefavorabile ale secetei asupra preturilor la alimente. Inflatia medie anuala este estimata la .

UPDATE. Romii EVACUATI din Craiova, insotiti de jandarmi pana la iesirea din oras.

Cele aproximativ 100 de persoane evacuate, luni, din doua zone din Craiova unde isi improvizasera corturi au fost trimise in comunele in care au locuinte. Potrivit Mediafax, romii evacuati au fost insotiti de jandarmi pana la iesirea din oras, iar cei care aveau copii au fost dusi la Directia pentru Protectia Copilului. Potrivit administratiorului Primariei Craiova, Gheorghe Nedelescu, dupa evacuare cei mai multi dintre romi si-au luat hainele si s-au urcat in carute, plecand spre .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )