Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE. Romii EVACUATI din Craiova, insotiti de jandarmi pana la iesirea din oras.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Romii EVACUATI din Craiova, insotiti de jandarmi pana la iesirea din oras.

Cele aproximativ 100 de persoane evacuate, luni, din doua zone din Craiova unde isi improvizasera corturi au fost trimise in comunele in care au locuinte. Potrivit Mediafax, romii evacuati au fost insotiti de jandarmi pana la iesirea din oras, iar cei care aveau copii au fost dusi la Directia pentru Protectia Copilului. Potrivit administratiorului Primariei Craiova, Gheorghe Nedelescu, dupa evacuare cei mai multi dintre romi si-au luat hainele si s-au urcat in carute, plecand spre . continuă pe România Liberă

Locuitorii unei tabere ilegale de romi, evacuati din Craiova printr-o interventie a Politiei

Politistii si jandarmii intervin, luni dimineata, pentru a evacua aproximativ 100 de romi care si-au facut tabere in doua zone din municipiul Craiova, copiii acestora urmand sa fie preluati de catre.

Tabele ilegale de romi, evacuate printr-o interventie a politiei din Craiova

Politistii si jandarmii din Craiova intervin, luni dimineata, pentru a evacua aproximativ 100 de romi care si-au facut tabere ilegale in doua zone din oras. Copii acestora vor fi preluati de catre.

Stelele K-1 inaugureaza Sala Polivalenta din Craiova pe 10 noiembrie cu Superkombat Final Elimination

Superkombat Final Elimination, care se anunta cel mai grandios eveniment de sporturi de contact care a avut loc vreodata in Romania, va inaugura Sala Polivalenta din Craiova pe 10 noiembrie, pe lista de participare fiind anuntati luptatori de top precum Catalin Morosanu, Freddy Kemayo, Raul Catinas si Alexey Ignashov.

Tabere ilegale de romi, EVACUATE din Craiova printr-o interventie a Politiei.

Politistii si jandarmii intervin, luni dimineata, pentru a evacua aproximativ 100 de romi care si-au facut tabere in doua zone din municipiul Craiova, copiii acestora urmand sa fie preluati de catre reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului si dusi in centre de plasament, scrie Mediafax. Actiunea de evacuare a romilor este organizata de Primaria Craiova, iar la aceasta participa zeci de politisti, jandarmi si asistenti de la Directia pentru Protectia Copilului. Autoritatiile au .

UPDATE: Procurorul tribunalului din Vatican cere trei ani de inchisoare pentru majordomul Papei

Update 13:20 - Procurorul tribunalului Vaticanului a cerut sambata trei ani de inchisoare pentru majordomul Papei, Paolo Gabriele, urmarit pentru furtul in forma agravata a sute de documente confidentiale,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )