Libnet.ro
UNICEF

21:45

Guvernul va forma un consiliu care sa decida pozitia Romaniei pentru bugetul UE. Membrii presedintiei nu sunt inclusi

B1 B1,
Guvernul va forma un consiliu care sa decida pozitia Romaniei pentru bugetul UE. Membrii presedintiei nu sunt inclusi

Guvernul a decis constituirea unui consiliu care sa stabileasca pozitia Romaniei in negocierile din UE privind bugetul 2014-2020, structura condusa de primul-ministru, relateaza Mediafax. Consiluil nu va. continuă pe B1

Guvernul face un consiliu care sa decida pozitia Romaniei pentru bugetul UE, Presedintia nu e inclusa

Guvernul a decis constituirea unui consiliu care sa stabileasca pozitia Romaniei in negocierile din UE privind bugetul 2014-2020, structura condusa de primul-ministru, dar in care nu sunt inclusi membri ai Presedintiei, reprezentantii altor institutii putand participa doar daca sunt special invitati, informeaza Mediafax.

Guvernul face un consiliu care sa decida pozitia Romaniei pentru bugetul UE. ...

Guvernul a decis constituirea unui consiliu care sa stabileasca pozitia Romaniei in negocierile din UE privind bugetul 2014-2020, structura condusa de primul-ministru, dar in care nu sunt inclusi membri ai Presedintiei, reprezentantii altor institutii putand participa doar daca sunt special invitati, potrivit Mediafax. Consiliul va fi format din primul-ministru, toti ministrii cu exceptia celui al Apararii, precum si presedintii Comisiei Nationale de Prognoza si Institutului National de .

Guvernul infiinteaza un consiliu care sa decida POZITIA Romaniei fata de BUGETUL UE. Presedintia nu e inclusa

Guvernul a decis constituirea unui consiliu care sa stabileasca pozitia Romaniei in negocierile din UE privind bugetul 2014-2020, structura condusa de primul-ministru, dar in care nu sunt inclusi membri ai.

Basescu: Pozitia Romaniei in UE, fragilizata puternic de fluierarea liderilor europeni pe ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca pozitia Romaniei in UE este in prezent fragilizata puternic de evenimentele din vara, dar si de atitudinea unora dintre politicieni romani care au permis fluierarea oficialilor europeni pe stadioane, informeaza Mediafax. In ce situatie credeti ca sunt eu la Consiliu, cand acum doua zile lideri ai UE au fost fluierati in corpore pe stadioane? . ) Pozitia noastra este subreda in interiorul UE, cu o credibilitate fragilizata puternic si de ce s-a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )