Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu: Pozitia Romaniei in UE, fragilizata puternic de fluierarea liderilor europeni pe ...

România Liberă România Liberă,
Basescu: Pozitia Romaniei in UE, fragilizata puternic de fluierarea liderilor europeni pe ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca pozitia Romaniei in UE este in prezent fragilizata puternic de evenimentele din vara, dar si de atitudinea unora dintre politicieni romani care au permis fluierarea oficialilor europeni pe stadioane, informeaza Mediafax. In ce situatie credeti ca sunt eu la Consiliu, cand acum doua zile lideri ai UE au fost fluierati in corpore pe stadioane? . ) Pozitia noastra este subreda in interiorul UE, cu o credibilitate fragilizata puternic si de ce s-a . continuă pe România Liberă

Basescu: Pozitia Romaniei in UE, fragilizata de fluierarea liderilor europeni pe stadioane

Presedintele Traian Basescu a declarat ca pozitia Romaniei in UE este in prezent fragilizata puternic de evenimentele din vara, dar si de atitudinea unora dintre politicieni romani care au permis fluierarea oficialilor europeni pe stadioane.

Ponta: Nu ma astept la critici din partea liderilor europeni, ma cunosc cu toti prim-ministrii.

Victor Ponta a declarat marti inainte de CNEx al PSD ca nu se asteapta la critici din partea liderilor europeni ce se vor afla in Romania, explicand ca se intelege foarte bine cu toti si nu a solicitat o intalnire cu cancelarul Germaniei, deoarece timpul este foarte strans, potrivit Realitatea. net. In primul rand, eu vreau sa spun foarte clar pozitia mea si ca prim-ministru, si ca lider politic, sigur, apartinand familiei soicial-democratilor, ca indiferent de lucrurile politice care ne .

Guvernul va forma un consiliu care sa decida pozitia Romaniei pentru bugetul UE. Membrii presedintiei nu sunt inclusi

Guvernul a decis constituirea unui consiliu care sa stabileasca pozitia Romaniei in negocierile din UE privind bugetul 2014-2020, structura condusa de primul-ministru, relateaza Mediafax. Consiluil nu va.

Guvernul infiinteaza un consiliu care sa decida POZITIA Romaniei fata de BUGETUL UE. Presedintia nu e inclusa

Guvernul a decis constituirea unui consiliu care sa stabileasca pozitia Romaniei in negocierile din UE privind bugetul 2014-2020, structura condusa de primul-ministru, dar in care nu sunt inclusi membri ai.

Guvernul face un consiliu care sa decida pozitia Romaniei pentru bugetul UE, Presedintia nu e inclusa

Guvernul a decis constituirea unui consiliu care sa stabileasca pozitia Romaniei in negocierile din UE privind bugetul 2014-2020, structura condusa de primul-ministru, dar in care nu sunt inclusi membri ai Presedintiei, reprezentantii altor institutii putand participa doar daca sunt special invitati, informeaza Mediafax.

Guvernul face un consiliu care sa decida pozitia Romaniei pentru bugetul UE. ...

Guvernul a decis constituirea unui consiliu care sa stabileasca pozitia Romaniei in negocierile din UE privind bugetul 2014-2020, structura condusa de primul-ministru, dar in care nu sunt inclusi membri ai Presedintiei, reprezentantii altor institutii putand participa doar daca sunt special invitati, potrivit Mediafax. Consiliul va fi format din primul-ministru, toti ministrii cu exceptia celui al Apararii, precum si presedintii Comisiei Nationale de Prognoza si Institutului National de .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )