Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va oferi AJUTOARE in valoare de 100 de milioane de euro pentru ca Romania sa produca ENERGIE din DESEURI

B1 B1,
Guvernul va oferi AJUTOARE in valoare de 100 de milioane de euro pentru ca Romania sa produca ENERGIE din DESEURI

Guvernul intentioneaza sa aloce un buget in valoare de 100 de milioane de euro ajutoare de la stat pentru ca Romania sa produca energie din deseuri. Producatorii vor primi ajutoare de stat de pacir. continuă pe B1

Ajutoare de stat de 100 milioane euro pentru sprijinirea investitiilor energetice din surse regenerabile

Autoritatile vor sa aloce peste 100 milioane euro pentru o schema de ajutor de stat avand ca obiectiv sprijinirea investitiilor destinate promovarii productiei de energie din surse regenerabile mai putin exploatate, respectiv biomasa, biogaz, geotermal, se arata intr-un proiect de Hotarare de Guvern, publicat, ieri, pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene MFE).

PC Garage estimeaza afaceri de peste 45 milioane euro pentru 2016

PC Garage , unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, estimeaza o cifra de afaceri de peste 45 milioane euro, crestere de circa 30% fata de anul trecut.

Quin va ajunge la investitii de 100 milioane euro, la Brasov, anul viitor

Germanii de la Quin se asteapta ca anul acesta sa atinga o cifra de afaceri de aproximativ 90 de milioane de euro.

Apeluri de proiecte de 5 milioane euro pentru Bucuresti-Ilfov si 7 regiuni mai putin dezvoltate

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a deschis ieri apelurile de proiecte pentru Sprijin pregatitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locala SDL) - orase/municipii cu populatie de peste 20. 000 locuitori, pentru 7 Regiuni de Dezvoltare regiuni mai putin dezvoltate) si Regiunea Bucuresti-Ilfov.

Sume alocate de MAE romn pentru dezvoltarea altor state: 6 milioane euro n 2016

Membru al Uniunii Europene, Romania ajuta alte state sa se dezvolte. O serie de contributii vizeaza ajutor pentru Republica Moldova. De exemplu, unul dintre proiectele mari de infrastructura a vizat refacerea gradinitelor in Republica Moldova 23 milioane euro).

Sibiul va fi Regiune Gastronomica Europeana in 2019, cu un buget de aproximativ 9 milioane euro

Judetul Sibiu a fost desemnat Regiune Gastronomica Europeana in 2019 de catre Institutul international pentru gastronomie, cultura, arte si turism IGCAT). Astfel, timp de trei ani Sibiul are un buget de aproximativ 9 milioane de euro pentru a se.

CNADNR a lansat licitatia in care va cumpara sare de 17 milioane de euro pentru deszapezire. Compania romaneasca Salrom a refuzat sa participe

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a lansat licitatia pentru achizitia a 250. 000 tone de sare pentru deszapezire.

daucy Romania isi mareste gama de produse si vizeaza afaceri de 3,5 milioane euro

Daucy Romania, parte a grupului francez cu acelasi nume si unul dintre principalii jucatori pe piata legumelor conservate, a lansat doua game de produse noi si vizeaza afaceri de 3,5 milioane de euro pentru 2016, in crestere cu 6% fata de anul.

Indicii in crestere, pe fondul unei lichiditati de doar 1,58 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 7 milioane de lei 1,58 milioane euro), mai mic decat vineri 7 milioane euro).

Guvernul a aprobat un ajutor de salvare de 62 de milioane de lei pentru Compania Nationala a Uraniului

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care Compania Nationala a Uraniului va primi un ajutor de salvare in valoare de 62 de milioane de lei din partea Ministerului Energiei, potrivit unui comunicat al Executivului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )