Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul pregateste o noua lege a educatiei. Despre ce schimbari ar putea fi vorba

România Liberă România Liberă,
Guvernul pregateste o noua lege a educatiei. Despre ce schimbari ar putea fi vorba

Ministerul Educatiei anunta o noua lege a invatamantului. Aceasta se bazeaza, de fapt, pe draftul unei legi vechi, din 2009, cunoscuta drept legea Andronescu, dupa senatorul PSD Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei in mai multe guverne. Daca unele dintre articolele acelei legi se vor mentine s-ar putea da, din nou, examen pentru admiterea in liceu. continuă pe România Liberă

O noua lege a educatiei ar putea fi finalizata pana la sfarsitul anului

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca in urma unei intalniri cu reprezentantii sindicatelor din invatamant s-a ajuns la concluzia ca este necesara o noua lege a educatiei, scrie Agerpres. Am.

O noua Lege a educatiei: Nu mai are sens sa modificam actuala Lege

In prezent se lucreaza la un alt proiect al Legii educatiei care ar putea fi gata pana la sfarsitul anului si apreciaza ca in acest context nu ar mai avea sens sa modifice actuala Lege a educatiei asa cum au cerut unele organizatii studentesti, a.

Consultari la Cotroceni cu o noua lege Big Brother pe masa. in ce conditii vom fi localizati de servicii

Liderii partidelor politice se intalnesc astazi la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pentru a se pune de acord cu privire la noua lege Big Brother. Dupa ce pachetul de legi avansat de SRI a fost respins anul trecut de Curtea Constitutionala, presedintele discuta, de la ora 10. 00, cu partidele un nou proiect, a carui prima versiune le-a fost trimisa liderilor de grupuri parlamentare in urma cu o saptamana.

Campeanu, ministrul Educatiei: Lucram la o noua lege, n-are sens sa o modificam pe cea in vigoare

Din moment ce se lucreaza la un nou proiect de lege a educatiei, nu cred ca mai are sens sa aducem modificari in actuala Lege a educatiei, a spus Campeanu intr-o conferinta de presa, dupa intalnirea cu Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania.

Ludovic Orban, despre noua lege a alegerilor locale: Vom ajunge sa nu mai putem schimba primarii decat daca apelam la doamna cu coasa sau la doamna cu catusele

Conform noii legi a alegerilor locale, primarii vor fi alesi antr-un singur tur. Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a spus ca eliminarea primarilor cu mai multe mandate nu s-ar mai putea face decat daca vine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )