Libnet.ro
UNICEF

18:15

Guvernul Republicii Moldova scoate la vanzare compania ce detine gazoductul Iasi-Ungheni

România Liberă România Liberă,
Guvernul Republicii Moldova scoate la vanzare compania ce detine gazoductul Iasi-Ungheni

Guvernul de la Chisinau a anuntat, prin intermediul Agentiei de Proprietati Publice, ca urmeaza sa scoata la vanzare compania Vestmoldtransgaz, ce detine gazoductul Iasi-Ungheni. continuă pe România Liberă

Guvernul Republicii Moldova a scos la vanzare compania care detine gazoductul Iasi-Ungheni

Guvernul Republicii Moldona, prin Agentia Proprietatii Publice APP), va organiza in noiembrie-decembrie 2017 o runda de privatizare a activelor statului, printre companiile scoase la vanzare fiind Vestmoldtransgaz, creata in anul 2014 pentru a gestiona reteaua de transport gaze Iasi-Ungheni si de a presta servicii de transport al gazelor naturale pe teritoriul Republicii Moldova, informeaza publicatia Unimedia. info, care citeaza Mold-street. Potrivit jurnalistilor moldoveni, conditiile par fi potrivite pentru compania romaneasca Transgaz, care isi deschide reprezentanta la Chisinau si care se ocupa in prezent de proiectul de interconexiune a sistemelor de gaze naturale dintre Romania si Republica Moldova.

Igor Dodon sustine ca l-a convins pe Putin sa nu impuna sanctiuni impotriva Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, sustine ca a reusit sa il convinga pe presedintele rus Vladimir Putin sa nu adopte sanctiuni impotriva Chisinaului, adaugand ca Guvernul moldovean a intreprins actiuni provocatoare la adresa Rusiei.

inca un jurnalist rus, trimis inapoi la Moscova de la Chisinau: Se doreste ruperea relatiilor cu Rusia si lichidarea Republicii Moldova

Jurnalistul, economistul si politologul rus Mihail Deleaghin nu a avut acces pe teritoriul Republicii Moldova in seara de joi, 26 octombrie, cand a vrut sa ajunga la Chisinau pentru a participa la un eveniment in contextul aniversarii a 100 de ani de la Marea Revolutie Socialista din octombrie, organizat de Partidul Comunistilor.

Banca Mondiala, dispusa sa ofere credite preferentiale Republicii Moldova

Banca Mondiala este interesata in dezvoltarea relatiilor bilaterale cu Republica Moldova si este dispusa sa ofere credite preferentiale cu cel mai mic procent de dobanda in Europa pentru realizarea proiectelor investitionale de importanta nationala in diferite domenii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )