Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul s-a razgandit. Aviz negativ pentru proiectul legat de dezvaluirile din dosarele penale

România Liberă România Liberă,
Guvernul s-a razgandit. Aviz negativ pentru proiectul legat de dezvaluirile din dosarele penale

Guvernul a schimbat comunicatul privind actele adoptate in sedinta de miercuri si a refacut forma avizului emis la proiectul care sanctioneaza dezvaluirea de informatii nepublice din dosare penale aflate in cercetare, comunicand acum ca avizul este nefavorabil, nu favorabil cum a transmis initial. continuă pe România Liberă

UPDATE. Guvernul schimba comunicatul cu sanctionarea dezvaluirii datelor din dosare: Aviz negativ, nu pozitiv

Update 23. 00 - Guvernul a schimbat, miercuri seara, comunicatul privind actele adoptate in sedinta de miercuri si a refacut forma avizului emis la proiectul care sanctioneaza dezvaluirea de informatii.

Guvernul da aviz favorabil pentru pedepsirea cu inchisoarea a celor care dau informatii din dosare penale

Guvernul a avizat favorabil, azi, propunerea legislativa de modificare a Codului Penal initiata de senatorul PSD Serban Nicolae prin care dezvaluirea, fara drept, a inscrisurilor oficiale dintr-o cauza penala poate fi pedepsita cu inchisoare de la 2 la 5 ani, potrivit surselor din presa.

Comisia Juncker - Ultima sansa pentru proiectul european?

Aprobata de majoritatea deputatilor europeni 60% au votat pentru), noua Comisie Europeana CE) condusa de Jean-Claude Juncker isi va incepe activitatea la 1 noiembrie 2014. Pentru prima oara de la crearea in 1957 a Comunitatii economice europene prin semnarea tratatului de la Roma, comisia si consiliul european sunt confruntate cu probleme extrem de grave.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )