Libnet.ro
UNICEF

17:00

Hackerii au spart site-ul ministerului de interne din Belarus si au pus poza lui Lukasenko pe lista urmaritilor international (FOTO)

B1 B1,
Hackerii au spart site-ul ministerului de interne din Belarus si au pus poza lui Lukasenko pe lista urmaritilor international (FOTO)

Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne din Belarus a aparut, joi, informatia ca presedintele Aleksandr Lukasenko si ministrul de interne Iuri Karaev sunt dati in urmarire internationala pentru crime de. continuă pe B1

Site-ul ministerului de interne din Belarus, spart de hackeri. Poza lui Lukasenko, pusa pe lista cu cei in urmarire internationala

Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne din Belarus a aparut, joi, informatia ca presedintele Aleksandr Lukasenko si ministrul de interne Iuri Karaev sunt dati in urmarire internationala pentru crime de razboi, modificarea aparand dupa ce site-ul a fost spart de hackeri necunoscuti.

Lidera opozitiei din Belarus cere interventia ONU

Svetlana Tihanovskaia, lidera opozitiei din Belarus, a lansat un apel catre ONU sa trimita o misiune.

Lukasenko sustine ca seful Bisericii Catolice din Belarus a primit misiuni concrete din Polonia

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a acuzat astazi Biserica Catolica de sustinere a opozitiei si a manifestatiilor care contesta realegerea sa in urma scrutinului din 9 august, potrivit agentiei BelTA.

Senatul a adoptat o declaratie referitoare la criza din Belarus. Parlamentul Romaniei solicita o reactie rapida din partea comunitatii internationale pentru dezescaladare de urgenta a situatiei

Senatul a adoptat in unanimitate, miercuri, Declaratia referitoare la incalcarea drepturilor fundamentale ale omului in Republica Belarus, prin care Parlamentul Romaniei solicitaoprirea de urgenta a.

Presedintele Belarusului sustine ca seful Bisericii Catolice din Belarus a primit misiuni concrete din Polonia

Presedintele Belarusului, AleksandrLukasenko,a acuzat marti Biserica Catolica de sustinere a opozitiei si a manifestatiilor care contesta realegerea sa in urma scrutinului din 9 august, noteaza.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )