Libnet.ro
UNICEF

10:31

Presedintele Belarusului sustine ca seful Bisericii Catolice din Belarus a primit misiuni concrete din Polonia

B1 B1,
Presedintele Belarusului sustine ca seful Bisericii Catolice din Belarus a primit misiuni concrete din Polonia

Presedintele Belarusului, AleksandrLukasenko,a acuzat marti Biserica Catolica de sustinere a opozitiei si a manifestatiilor care contesta realegerea sa in urma scrutinului din 9 august, noteaza. continuă pe B1

Lukasenko sustine ca seful Bisericii Catolice din Belarus a primit misiuni concrete din Polonia

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a acuzat astazi Biserica Catolica de sustinere a opozitiei si a manifestatiilor care contesta realegerea sa in urma scrutinului din 9 august, potrivit agentiei BelTA.

Lukasenko a mai gasit un tradator. il acuza pe seful Bisericii Catolice din Belarus ca a primit misiuni concrete din Polonia

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a acuzat marti Biserica Catolica de sustinere a opozitiei si a manifestatiilor care contesta realegerea sa in urma scrutinului din 9 august, potrivit agentiei BelTA, citata de EFE.

17 jurnalisti straini care transmit de la protestele din Belarus, lasati fara acreditare de autoritati

Autoritatile din Belarus au retras acreditarea pentru 17 jurnalisti straini care au facut transmisiuni de la protestele Opozitiei impotriva fraudarii alegerilor prezidentiale din 9 august de Aleksandr Lukasenka, presedintele ales pentru a sasea oara, scrie Radio Europa Libera.

Criza din Belarus: Mai multi jurnalisti de la publicatii straine, intre care BBC si AFP, au ramas fara acreditari

Autoritatile din Belarus au retras sambata acreditarea mai multor jurnalisti ai unor publicatii straine, cu o zi inainte de o noua mare manifestatie pregatita de opozitie, care contesta rezultatele alegerilor prezidentiale de la 9 august, transmite agentia France Presse, care se numara printre institutiile de presa vizate.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )