Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidera opozitiei din Belarus cere interventia ONU

România Liberă România Liberă,
Lidera opozitiei din Belarus cere interventia ONU

Svetlana Tihanovskaia, lidera opozitiei din Belarus, a lansat un apel catre ONU sa trimita o misiune. continuă pe România Liberă

Hackerii au spart site-ul ministerului de interne din Belarus si au pus poza lui Lukasenko pe lista urmaritilor international (FOTO)

Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne din Belarus a aparut, joi, informatia ca presedintele Aleksandr Lukasenko si ministrul de interne Iuri Karaev sunt dati in urmarire internationala pentru crime de.

Site-ul ministerului de interne din Belarus, spart de hackeri. Poza lui Lukasenko, pusa pe lista cu cei in urmarire internationala

Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne din Belarus a aparut, joi, informatia ca presedintele Aleksandr Lukasenko si ministrul de interne Iuri Karaev sunt dati in urmarire internationala pentru crime de razboi, modificarea aparand dupa ce site-ul a fost spart de hackeri necunoscuti.

Lukasenko sustine ca seful Bisericii Catolice din Belarus a primit misiuni concrete din Polonia

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a acuzat astazi Biserica Catolica de sustinere a opozitiei si a manifestatiilor care contesta realegerea sa in urma scrutinului din 9 august, potrivit agentiei BelTA.

Presedintele Belarusului sustine ca seful Bisericii Catolice din Belarus a primit misiuni concrete din Polonia

Presedintele Belarusului, AleksandrLukasenko,a acuzat marti Biserica Catolica de sustinere a opozitiei si a manifestatiilor care contesta realegerea sa in urma scrutinului din 9 august, noteaza.

Senatul a adoptat o declaratie referitoare la criza din Belarus. Parlamentul Romaniei solicita o reactie rapida din partea comunitatii internationale pentru dezescaladare de urgenta a situatiei

Senatul a adoptat in unanimitate, miercuri, Declaratia referitoare la incalcarea drepturilor fundamentale ale omului in Republica Belarus, prin care Parlamentul Romaniei solicitaoprirea de urgenta a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )