Libnet.ro
UNICEF

14:45

Hackerul roman Guccifer a comparut in instanta in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Hackerul roman Guccifer a comparut in instanta in Statele Unite

Hackerul roman Guccifer, care a spart conturile de mail ale fostului secretar de stat Colin Powell, ale unor membri ai familiei Bush si ale unor oficiali ai administratiei Obama, inclusiv Hillary Clinton, si care a fost extradat din Romania, a comparut vineri in instanta in Statele Unite, unde este acuzat, printre altele, de acces neautorizat la calculatoare protejate, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Hackerul roman Guccifer, judecat in SUA

Hackerul roman cunoscut drept Guccifer, care a facut publice emailuri neoficiale trimise catre Hillary Clinton, fosta secretar de stat in SUA, a fost extradat din Romania si a aparut la primul termen in fata unei in instante din SUA vineri, scrie Reuters, citata de Hotnews.

Deputat german: Statele Unite vor mentinerea tensiunilor cu Rusia si au vasali docili precum Romania

Tinand cont de informatiile publicate in presa, o suplimentare a efectivelor americane in Europa este prevazuta in anul 2017. Daca Rusia ar fi cu adevarat atat de agresiva, ma intreb de ce Statele Unite adopta atat de tarziu astfel de actiuni. in cazul in care imensa amenintare reprezentata de Rusia exista real, asa cum incearca Statele Unite sa ne convinga, suplimentarea trupelor ar trebui sa aiba loc mult mai devreme. Aceasta contradictie arata ca nu este vorba de o amenintare a Rusiei, ci ca Statele Unite incearca sa creeze o amenintare imaginara si sa consolideze rusofobia in Europa, afirma Alexander Neu, membru al formatiunii de extrema-stanga Die Linke si membru al Bundestagului, Camera inferioara a Parlamentului german. Decizia suplimentarii capabilitatilor militare americane in Europa de Est are rolul de a oferi garantii de securitate aliatilor NATO in contextul activitatilor militare ale Rusiei.

Statele Unite suplimenteaza prezenta militara in Europa de Est, inclusiv in Romania

Statele Unite vor trimite militari suplimentari in Europa de Est, cel mai probabil inclusiv in Romania, incepand din anul 2017, in contextul masurilor de garantare a securitatii pe fondul actiunilor Rusiei, informeaza ABC News.

Deputat german: Statele Unite vor mentinerea tensiunilor cu Rusia si au vasali docili precum Romania

Statele Unite incearca sa creeze impresia unei amenintari din partea Rusiei pentru suplimentarea prezentei militare in Europa de Est si pentru mentinerea tensiunilor, iar in acest sens au nevoie de vasali docili precum Romania si alte tari, acuza un deputat german intr-un interviu acordat Sputnik, informeaza Mediafax.

Guccifer, judecat in SUA: Hackerul roman a ajuns in fata instantei americane

La o luna dupa ce Curtea Suprema din Romania a decis sa fie extradat, hackerul Guccifer a aparut pentru prima oara in fata instantei din SUA, informeaza B1 TV. Pe numele sau adevarat Marcel.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump a sugerat ca femeile care fac avort ar trebui cercetate penal, dar a revenit asupra declaratiilor dupa doua ore

Candidatul la nominalizarea republicana la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a iscat noi controverse dupa ce a lasat sa se inteleaga ca doreste interzicerea avortului si pedepsirea ulterioara a femeilor care ar urma procedura in mod ilegal, relateaza presa americana. Miliardarul american a revenit asupra declaratiilor dupa doar doua ore.

Cum ironizeaza fostul premier Ponta vizita presedintelui Iohannis in Statele Unite

Fostul premier Victor Ponta a criticat faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a avut intalniri separate cu oficiali ai altor state, in marja vizitei pe care acesta o efectueaza la Washington.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )